SE OS! VORES FORHOLD ER FEJLFRIT - KÆRLIGHED SOM VALUTA

JAGTEN PÅ DET PERFEKTE HÅR


Reklame for New Nordic

Guderne skal vide, at jeg i rigtig mange år har jagtet det perfekte hår. Og hvad “det perfekte hår” lige nøjagtigt er, har også ændret sig for mig i årenes løb. Lad os lige gå igennem de faser mig og mit hår har haft – jeg kan kun forestille mig, at der er nogen af jer som læser med, som har været igennem samme mølle.

PLATINBLOND/PIS-GUL OG I PENDULFART IMELLEM BADEVÆRELSET OG MATAS-FASEN
Som 14 årig var det (selvklart) det hvide/platinblonde look som var drømmEN! Gud fader bevares, hvor jeg dog knoklede med afblegningsprodukter af al slags, den fik ellers ikke for lidt. Jeg kan huske hvordan jeg en dag cyklede i pendulfart imellem mine forældres hus og den lokale Matas, efter flere forsyninger af afblegning. Og for hver gang jeg trådte ind i butikken var mit hår mere og mere pis-gult. Ekspedienterne må virkelig have haft lyst til at sige “Stop så, ikke mere nu”. Jeg gik også til frisøren flere gange og forsøgte med al min magt (og mine opvasker-løn) at få dem til at farve mit hår platinblond, men dengang var fænomenet ikke så udbredt i Danmark som det er nu. Og frisørene ville simpelthen ikke give den fuld skrald med afblegningen. Men mit hår skulle være hvidt, for enhver pris. Og det blev det da også til sidst, men det har kostet mig mange tusind kroner og mange år med tørt og gennemslidt hår. For mit hår blev så sindsygt skadet af 3 år med afblegning hver anden måned og en tur med glattejernet HVER morgen. Jeg har flere gange klippet mit hår skulderlangt (som er meget kort for mig) for at komme af med de tørre tjavser der var tilbage fra teenageårenes afblegnings-fest.

MÅ-HAVE-LANGT-HÅR-NU = EXTENSIONS-FASEN
Der nu ikke noget i vejen med extensions, det ser flot ud og er en meget hurtig løsning, hvor man bare ikke kan leve uden langt hår. Eller hvis man har meget tyndt hår og har brug for fylde. Jeg har brugt rigtig mange forskellige slags extensions i mine sene teenageår. Det startede med hvide, helt billige clip-on extensions af kunstigt hår, købt i butikken “1000 Ting” her i Odense. De lignede en dårlig halloweenparyk, hvis jeg skal være ærlig. Så opgraderede jeg til lækre extensions fra Rapunzel Of Sweden, hvor jeg også startede med clip-on, og senere avancerede til at få de permanente totter af hår limet fast. Shit et show man. Når jeg tænker tilbage på det, fatter jeg ikke at jeg orkede gå igennem de mange timers påsætningsprocess – og slet ikke aftagningsprocessen. Der var lange totter groet ud, bagved de påsatte extensions – og mit eget hår som var groet ud bagved var decideret dreadloxcks. Jeg har stået i timevis, fuldkommen blodsprængt i ansigtet af vrede og eller frustration og eller smerte, imens jeg febrilsk har forssøgt at vikle de sørgelige rester af mit hår fri. Nu har jeg set en del “Alene I Vildmarken” imens jeg har ligget syg med influenza. Og dengang jeg skulle hive mine extensions ud var mit stressniveau ca. så højt som når deltagerne i Alene I Vildmarken, skal vikle deres fiskenet ud efter en nat med stormvejr. Hvad, man dog ikke udsætter sig selv for i skønhedens navn.


New Nordics – Hair Volume Gummies med naturlig æblesmag. Vingummierne tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken (hårstråets “rod”), hvor håret dannes. Og indeholder biotin og zink som hjælper med at vedligeholde både lækker og sundt hår og hud. Jeg skal teste dem de næste 3 måneder – og du kan også vinde 3 måneders forbrug via min instagram!

PÅ VEJ PÅ RETTE KØL – MED LIDT EKSTRA HJÆLP-FASEN
Mit nuværende stadie. Jeg har ikke afbleget mit hår i mange år, men har fået det farvet lidt mørkere 2 gange de sidste 4 år. Efter sommer og sol, bliver mit hår utroligt hvidt/gult og det kan jeg ikke så godt lide, så jeg plejer gerne at klippe et ordentligt stykke af det hver sensommer og give det godt med fugtende produkter og måske få det farvet lidt mørkere. Jeg føntørre stort set aldrig mit hår og glatter det endnu sjældnere. Og så klipper jeg mine spidser jævnligt, fordi det faktisk hjælper til at få et sundere og længere hår på sigt. Og netop her fra februarmåned og 3 måneder frem, skal jeg teste et nyt produkt der forhåbentligt kan gøre mit hår super stærkt og sundt og klar til sommeren. Jeg skal nemlig spise lækre æblevingummier, Hair Volume Gummies fra New Nordic hver dag og se om det kan forbedre mit hår – og faktisk også min hud og negle. Psssst! – Én af jer + en veninde/mor/søster/kæreste kan også vinde 3 måneders forbrug af Hair Volume Gummies ved at deltage i konkurrencen som forgår på min instagram HER. Jeg er mega spændt på at teste de her Hair Volume Gummies, som indeholder lækre naturlige ingredienser blandt andet æble-ekstrakt som er naturlig rig på plantestoffet procyanidin B2 og padderokke, som er en af de mest silicaholdige planter, der findes. Og silca har vi nok efterhånden alle hørt om, som er super godt til at styrke og gro netop negle og hår. Vingummierne smager super lækkert og sødt, og glider lige ned. Den anbefalede dosis er 2 om dagen og jeg skal faktisk styre mig lidt, for ikke bare at gumle en ordentlig håndfuld. Mads har også allerede haft nallerne i dåsen og han synes også de smager vildt godt, så jeg må vist hellere gemme dem lidt væk i badeværelsesskabene.

3 kommentarer

 • Kathe

  Hej! Jeg har lige et helt random spørgsmål. Dine fine hvide sneakers fra Nelly, var de meget glatte i bunden da du først begyndte at bruge dem? Jeg har købt et par og de er så glatte under sålen så er helt i tvivl om at de skal sendes retur, eller om at de bliver mindre glatter med tiden. Håber at det er ok at jeg spørger 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender godt de fader du er gået igennem. Allesammen faktisk! Måske ikke så intenst med afblegningen.. Og da jeg havde extensions i var det med metoden der hedder Cold fusion mener jeg.. Baner af hår der sættes fast via en (ja altså flere jo, for at det hænger fast indtil hovedet…) tot hår der går igennem banen og med en silikone perle som klemmes sammen på ydersiden så den ikke generer… Dog var det desværre for varmt for min hovedbund og mit hår var for tyndt så der faldt totter af fordi det både var for tungt og kløede så jeg fik små sår.. ØV! Har også en tendens til at mit hår skal farves mærkete og lysere efter årstiden, men efter jeg kom på en ydelse der er så lav som kontanthjælp pga udredning til Flex, så har jeg undværet farve og mange klipninger indtil økonomien stiger igen. (glædes dans vil ske denne dag!)
  Der vil også være råd til hår-styrke – vingummi :D

  Beklager jeg er bagud med at svare når nu det er et par uger siden du har skrevet det… Og godt du er ved at være rask igen! Blomster er altid en dejlig glæde at betage sig i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er din flotte jumpsuit fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE OS! VORES FORHOLD ER FEJLFRIT - KÆRLIGHED SOM VALUTA