Billeder fra min første blog i 2010

Igår gav jeg både min blog og min youtubekanal en lille, men tiltrængt overhaling. Da jeg ville udskifte headeren på min youtubekanal som jo er koblet sammen med min google-konto, der nok er den ældste online konto jeg har, poppede der et udvalg at ældgamle billeder af mig frem. De billeder er nogen jeg engang har uploadet på den første blog jeg havde (Kohllez hed den iøvrigt…) som vist var en af de gode gamle blogspot blogs. Jeg kan næsten ikke forestille mig, at nogen af jer der læser med idag også læste med dengang. Men for mig var det virkelig et morsomt gensyn, med nogle usandsyneligt tåkrummende billeder. Jeg troede ærligt talt slet ikke at de her billeder fandtes længere, for de er helt tilbage fra 2010. De fleste billeder er taget på en sommerferie med min familie og min gode veninde Anna i Sverige. Faktisk den første ferie Anna og jeg var på sammen, hvor vi også producerede et par youtubevideoer. Så det her er altså virkelig billeder fra min spæde spæde blogger og youtuber-start og jeg synes det var på sin plads at dele dem med jer, hvor pinlige jeg end synes de er.

Dette billede er ét ud af en hel serie af billeder af både mig og min veninde Anna. Jeg kan faktisk tydeligt huske hvordan vi var ude på den nedlagte togstation i Faaborg, for at holde fotoshoot i et lidt “edgy” miljø, I ved med togskinner og grafitti den slags hårde sager, haha. Og dét outfit jeg har på her, var ifølge datidens Johanne fuldkommen on point. Mindes at jeg gik i det hele tiden. Indenunder den beige cotton coat havde jeg en nålestribet skjorte, som man med fordel kunne knappe gevaldigt ned – kavalergang var enormt moderne dengang. Og selvfølgelig fik den heller ikke for lidt hvad accessories angår. Den klassiske Georg Jensen margueritring, et gigantisk falsk guldur og et breds læderarmbånd på det andet håndled. Og så er der tasken. Som vist var min mors, men som jeg huggede. For det første er det jo en fremragende størrelse håndtaske, yderst rummelig må man sige. Men jeg spillede jo håndbold dengang og så var det jo godt lige at kunne have et par håndbold sko (og et glattejern og 1000 make-up produkter) i sin taske. Og så er der farven… Min kæreste kom med en ret genial bemærkning til dette billede: “Jeg ved ikke hvad der er mest læder, din hud eller tasken” haha. Groft, men ikke usandt. Jeg har virkelig fået redigeret mig til en god kulør her.

Her har vi så en form for outfitbillede. Jeg tror faktisk sågar det også var mit profilbillede på facebook i en periode. Dét man skal notere sig her er, at billedet er taget ved en lille svensk skovsø langt ude i midten af ingenting, kun i selskab med min egen familie. Og alligevel har jeg taget mig tiden til, at ligge en regulær fest-makeup og iklæde mit en strandkjole og accessories som er en beach club i Nice værdig.

Endnu ét fra det svenske. Og ser man bort fra de sorte bh-stropper under en hvid top og det fuldkommen afblegede hår, er det da ikke det værste billede. Mimikken er ikke just naturlig, men jeg var jo ikke så vant til at være foran et kamera dengang.
Så var der sgu lige en badenymfe i den svenske skovsø. Endnu engang i fuld make-up (og fuld push-up for den sags skyld). Min mest sete youtubevideo hedder “how to make a rodet knold” og er omtrent fra denne tid – og en rodet knold, det er da godt nok lige hvad jeg har fået lavet mig her. I håndboldkredse var dét at lave den perfekte knold der var super flot, men lignede noget man bare lige havde sat op virkelig et stort emne. Jeg kan huske at jeg knoklede med at få sat den helt rette knold. Og hvis jeg skal være ærlig, så er jeg stadig ikke en ørn til det, den dag idag. Iøvrigt så var en eller anden form for guldur et must på daværende tidspunkt, både til lands og til vands som i kan se, haha.

Vi gemmer det bedste (VÆRSTE) til sidst. Jeg skal love for at jeg var været igang med airbrushen på det her billede. Og desværre er jeg vist ikke kommet helt i mål med, at skabe et naturligt resultat. Dét her var det billede synes jeg selv var så sejt dengang, det er der ingen tvivl om. Råt og cool og selvfølgelig med lidt fokus på de falske negle, jeg sikkert lige havde været nede og købe i matas.

Var I lige så meget med på moden i 2010? haha

9 kommentarer

 • Mette

  Ejjj mit liv peaker lige nu haha – hvor vækker det her bare så mange memories fra min egen Reebok og sokker-i-everlastbukser tid. Husker tydeligt dine første videoer, noget med et Berlin haul med nogle kæmpe store smykker, et par ripped leggings og vlogs med Anna. Til trods for at jeg også for længst har udgroet mit tidligere total afblegede hår, har du vitterlig været en kæmpe inspiration hele vejen igennem 🤘🏻🍀 Både til mindre heldige afblegningssituationer, t mere konstruktive valg om at (turde) gøre det som gør en glad og inspirere til et kreativt og bæredygtigt liv. Blondiiibabzii all the way 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg husker at have set det første billede før, da jeg søgte nettet tyndt for at finde en lignende taske haha! Og den første youtube video jeg så fra dig af var en, hvor du havde en sindssygt dårlig mikrofon, fra et headset vist nok, og fortalte om en dårlig omgang afbleget hår så det blev gråt og det skulle du træne håndbold med. Det var i hvert fald blondiibabzi kanalen haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • It takes me back 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Har også fulgt med fra de gode tider der 😂 Når jeg tænker tilbage, husker jeg dine billeder med Jette friss stiletterne, hvis det vækker nogen minder? 🤷🏼‍♀️😇 kan huske jeg selv stormede ud for at købe dem pga dig, jeg så bare knap så pæn ud i dem 😂 Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg var med fra den spæde start! Kan så godt huske “How to get a rodet knold” 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det jeg husker mest var en video, eller måske var det bare et billede, af dig med langt platin blond hår, en mintfarvede kasket og en dejlig masse make-up. Tror det var noget spons fra miinto.dk🙂 Husker tydeligt – og jeg var vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne du. Husker tydeligt “how to make a rodet knold”, den fandt jeg inspiration til mange rodede knolde i. Tror dog først, jeg kom til i 2011/12, og husker tydeligt det profilbillede du havde i en hvid kjole i et studiemiljø med bare tæer, haha. Herligt du deler ud af de gamle billeder <3 Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åååårh herligt gensyn! Jeg husker tydeligt billedet af dig i strandkjolen 😅 hvorfor spørger du?
  Fordi jeg var voldsomt misundelig på dine lange tynde ben!
  Jeg er selv udstyret med brede ben og fra naturen side stærke benmuskler – så sådan et fint yndigt billede ville jeg jo aaaaaldrig kunne tage (logic of 2010) 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er det sjovt at se de her billeder. Jeg er en af dem som har fulgt med næsten fra starten, så husker tydeligt “how to make a rodet knold” :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *