En sommer uden selvhad

Sommer trend: gingham-tern i alle farver


I kan tro, at jeg var lykkelig da jeg fandt denne fine gamle H&M top i en genbrug for nogle uger siden. På mærket i toppen står der “Hennes & Mauritz” – og så ved man altså, at det er en gammel H&M sag man har i hænderne. Mine jeans er et par år gamle og fra Zara og både sko og taske er også genbrugsfund.

Jeg ved ikke om det er særegen for dette forår, eller om tern-trenden altid bliver populær når solens stråler bliver skarpere og træerne springer ud. Men tern, og i særdeleshed de små tern som også går under navnet “gingham” er i hvert meget populære i år. Jeg følger en helt genial youtuber, Ashley fra kanalen Bestdressed (tjek den ud her) som altid omtaler sine looks med gingham-tern som “basic-picnic-bitch-look” haha. Men der er jo ikke noget der indbyder til en picnic-tur i det fri som smukke forårstern. Især hvis de er røde og hvide.

Jeg har samlet lidt af alt de fineste i tern jeg kan finde online i øjeblikket. Så hvis du mangler tern i din sommergarderobe, er det bare at klikke afsted!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sommer uden selvhad