Madtips til en weekend i Prag - Europas måske smukkeste storby

Gæst til konfirmation: finder outfits i genbrugsbutikker

I denne weekend er der dømt konfirmationsfester for manges vedkommende. Og de fleste af jer der læser med herinde er et stykke over konfirmationsalderen, men til gengæld skal I sikkert være gæster til konfirmationer. Og derfor tænkte jeg at udfordre mine krejlerevner, og se om jeg kunne finde et flot og moderne outfit til konfirmationsgæsten. Og det blev ikke bare til ét men hele to outfits, for under 200 kroner… JEP. Og tilmed går pengene til velgørenhed og du forbruger på en bæredygtig måde. Det er ren win win, så tjek videoen ud og find genbrugs-inspiration.

Dette første outfit består kun af genbrugssager (pånær skoene som jeg købte sidste sommer). Nederdelen kostede 45 kroner, blusen 35 og den fine vintage taske kostede 165 kroner. Jeg fandt også et par fine guldøreringe til 30 kroner.


Hvem elsker ikke en retro blomsterkjole? Denne sag kostede bare 40 kroner og da først jeg fjernede 80’er skulderpuderne var den helt klar til en forårsfest i 2019. Skoene fandt jeg i en genbrugsbutik i min hjemby Faaborg til bare 15 kroner. Glimmersokkerne er godt nok købt fra ny, men de tilføjer lige et moderne tvist til det her retro look, som jeg synes der var behov for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madtips til en weekend i Prag - Europas måske smukkeste storby