Billeder fra min første blog i 2010

Jeg har åbnet en “secondhand-shop” – genbrugs-shopping video

Jeg har nok i mange år været en krejler, men nu er jeg det sådan helt officielt. Jeg har nemlig lejet 2 reoler i min favorit genbrug/kræmmer-butik her i Odense: Genbrugshallerne. Det er ikke løgn, når jeg siger at i hvert fald 50% af mine boligkøb er fundet derude. Det er en super smart koncept, hvor krejlere, samlere og andet godtfolk kan sætte deres sager til salg under ordnede forhold, med faste priser og alt det der hører til en rigtig butik. Genbrugshallerne ligger på Rødegaardsvej 182 her i Odense og det er helt klart et besøg værd, hvis du kan lide genbrug og retro sager. Jeg har i hele maj måned  lejet 2 reoler, én med tøj  (primært vintage kjoler & bluser) og én med porcelæn, lamper og nips. I videoen nedenfor gør jeg reolerne klar og tager på genbrugsshopping med Mads – det er ren hygge, tjek det ud <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra min første blog i 2010