Gæst til konfirmation: finder outfits i genbrugsbutikker

Mandagstip: 20% rabat på alt hos ASOS


Klik på billederne ovenfor for at shoppe nogle af mine Asos-favoritter

Jeg vågnede op til til en glædelig mail i min inboks, nemlig en rabatkode der giver 20% på alle Asos varer fra idag til og med den 22. Maj klokken 09:00. Men koden er selvfølgelig ikke kun til mig. Bruger du koden: INTHEBAG de næste par dage får du altså 20% rabat på de sager du shopper hos Asos.
Det slår mig, nu da jeg skriver dette indlæg, at det er flere måneder siden jeg sidst har delt shopping-inspiration eller collager med onlineshopping herinde. Er det noget som I gerne vil se mere af?

Shop Asos HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæst til konfirmation: finder outfits i genbrugsbutikker