Outfit med jordfarver og kurvetaske


SHOP LOOKET

Jeg fik mig en solid solskoldning  igår, som I måske kan ane. 3 timers kaffeslabberas uden solcreme, i min venindes skønne baggård var lidt hårdt for huden, især i en top hvor man er så “bar” som jeg er i denne. Men når det så er sagt, er det seriøst en af de mest behagelige og flatterende toppe jeg ejer. Smock-effekten som vi ser på både kjoler bluser og toppe i øjeblikket, skulle iøvrigt være ret enkel selv at eftergøre. Så jeg tror jeg skal have lavet en DIY til hvordan man selv kan lave en top som denne – hvad siger I?

3 kommentarer

 • Stine

  Jeg er HEEELT vildt med smock-looket, jeg synes, det ser så fint ud! Kunne være rigtig fedt, hvis du lavede sådan en DIY ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Perfekt nuancematch til baggrundt bygningen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ja ikke? Det var ikke engang med vilje, men nogen gange passer alting ligesom bare sammen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *