Outfit med jordfarver og kurvetaske

På vej mod stemmeboksen

Fik du stemt igår? Mads og jeg tog turen til stemmeboksen da der lige var kortvarigt opholdsvejr – og vi nåede både ud og hjem igen, uden at blive våde.
Mit søndagslook igår, bestod mestendels af genbrugsfund. Og det var til stor ærgerelse for mange, kunne jeg se i min instagram-indbakke. Derfor har jeg den sidste times tid researchet på livet løs og fundet frem til nogle lignende items online. Jeg håber at det kan bruges!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit med jordfarver og kurvetaske