På vej mod stemmeboksen

Tre tirsdags tegninger, en klimatosse og et outfit


Jeg har brugt det meste af dagen (ej det er løgn, brugte 3 timer på at tale i telefon med min søde veninde Anna som bor i Prag) idag på at filme en lidt anderledes video. Jeg har nemlig filmet hele processen fra start til slut af denne lille tegning. Jeg viser hvilke farver jeg bruger, hvilke pensler, tuscher osv. Den video kommer op på youtube i løbet af de næste par dage, så det håber jeg virkelig at I vil kunne lide – og at I måske kan få noget inspiration hvis I selv maler eller gerne vil igang.

Nederdel, genbrugsfund // Skjorte, H&M //  Taske, genbrugsfund // Sko, Deichman

Og sådan så jeg ud, da jeg var på vej ned til min lokale plakatmager for at få trykt de to tegninger nedenfor, på lækkert plakatpapir. De kommer online i min plakat-webshop imorgen hvis I er interesserede.
Og skud ud til Pia Kjærsgaard for inspiration til klimatossen iøvrigt ;-)

3 kommentarer

 • Så kan vi være klimatosser sammen! :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Johanne,

  det kunne være mea fedt med (Youtube)video omkring dine tegninger og plakater – hvordan de kommer til leve og generelt dine kreative processer omkring dem. Jeg synes nemlig de er super fine og kunne vildt godt tænke mig, at høre mere om dine tanker og inspiration bag!

  Kh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej mod stemmeboksen