Dagen før afrejse - min kæreste købte sgu en motorcykel igår

Make-over i lejligheden – min nye garderobeDet tøjstativ som jeg har valgt hedder “Rackbuddy Bob Steele” 
Reolen som er væghængt hedder “Rackbuddy Shelfie”  og er meget alsidig, og kan bruges til både praktisk opbevaring og pynt.


Måske I som har fulgt med på min instagram, har noteret jer, at der er blevet malet, samlet, rykket rundt og indrettet på livet løs i min lejlighed henover sommeren. Da min kæreste og jeg flyttede ind i den her ældre og lidt spøjse 2 etagers lejlighed, var der rigtig mange ting som jeg faldt pladask for (altan, stuer med fransk glasdør m.m) , men der var bestemt også nogle anker (mørkebrune trælofter, ingen skabsplads, gulvtæppe på trapperne) og rum som trængte til en opdatering. Det er nu snart 1 1/2 år siden vi flyttede ind og jeg føler ENDELIG at vi er ved at være i mål – så meget i mål man nu kan komme, når man bor til leje og ikke bare kan slå vægge ned og ligge nye gulve osv. Men med maling og smukke møbler kommer man heldigvis langt. Én af de aller største forandringer som er sket de sidste måneder, er at vi endelig har fået malet de førnævnte brune trælofter hvide. Og det har gjort en verden til forskel! Vores dagligstue har også fået en stor make-over (indlæg herom kommer snart) – og så har vores gangareal på 1. salen også fået en overhaling. Det er lidt et skørt rum, som man møder når man går op ad trappen til vores 1. sal, med skråvægge og en del indretningsmæssige udfordringer. Så med hjælp fra Rackbuddy har jeg fået specialdesignet både et garderobestativ og en lang væghængt reol til opbevaring, som passer perfekt ind i det lille “walk-in-closet” som vores gang nu er blevet til. Jeg har SELV samlet og opsat både tøjstativ og reol (sidstnævnte endda uden manuel) og det siger altså noget om, hvor idiotsikkert et design  Rackbuddy tilbyder. Man skal ikke bruge værktøj til hverken stativ eller reol, det er bare rør og samlinger der med håndkraft kan skrues sammen. Jeg er vild med det enkle og stadig industrielle look som vandrørene giver – og så kan man selv style det som man vil så det passer ind i ethvert hjem. Jeg befinder mig indretningsmæssigt lidt i et limbo, hvor jeg svæver imellem pastelfarver/ enkel skandinavisk stil og så boheme/marrokansk stil. Så helt “stilrene” bliver rummene herhjemme aldrig, til gengæld afspejler det ret godt hvem både jeg og min kæreste er.  Hvad synes I om make-overen?

6 kommentarer

 • Hvor er det fint indrettet! Du har en så god smag… er også selv ret glad for farven lyserød ;)
  Hilsen Leonora fra
  vonsnef.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hvor er du sød. Mange tak! Rackbuddy’s stativer gør meget af arbejdet for mig synes jeg, de har sådan et fedt og råt udtryk. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hvilken farve er maling på bagvæggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det er farvekode: S 2030-Y70R fra Dyrup :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor er din fine kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Den er fra mærket Lysgaard, men jeg har købt den brugt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen før afrejse - min kæreste købte sgu en motorcykel igår