Store "bouncy" krøller på 10 minutter - tutorial

SMÅ GRØNNE HVERDAGS VALG


Reklame for Love Beauty & Planet

I de sidste par måneder har jeg som sædvaneligt (blandt andet brugt) mine platforme, til at formidle inspiration til bæredygtig livsstil. Ud over min egen interesse for hele tiden at “forbedre” og lære nyt på det punkt, har jeg også sat ekstra fokus på det igennem mit samarbejde med Love Beauty & Planet. Det er et firma som står bag nogle skønne veganske beauty produkter som er produceret med omtanke for miljøet, lige fra hvad der står på ingredienslisten til indpakningen som er bio-nedbrydelig. Kort sagt: er mega sejt brand, som tilmed er let tilgængeligt i Bilka og som også er rimelig budgetvenligt. Ét af hovedelementerne i denne kampagne er hashtagget #smallactsoflove. Små kærlige handlinger, især kærlige handlinger overfor vores planet at forstå. Og det er også dér jeg synes det giver mening at starte sin bæredygtige rejse. I de små hverdagsanliggender og valg der træffes hver dag, som netop hvilken shampoo man bruger, om man køber en plasticpose i supermarkedet eller ej, eller om man tager cyklen fremfor bilen. Og med en håndfuld relativt små ændringer kan man på den lange bane få gjort sin livsstil meget mere grøn. Her er f.eks et par small acts of love som jeg praktiserer i min hverdag:

Lige nu kan du faktisk vinde HELE ‘Happy and Hydrated‘ serien på min instagram. Der er lutter lækre produkter, som man med glæde kan bruge uden dårlig samvittighed. Så hop lige ind og deltag hvis du er nysgerrig på at starte på en ny og grønnere beauty-vej. Ps. havde produkterne med en tur i skoven, hvor jeg ledte efter svampe til at spise og fine grene til at pynte op i lejligheden med; endnu et par small acts of love, som i den grad gav noget igen da jeg vendte hjem med kurven fuld af de lækreste svampe, ganske gratis og helt uden plastic-indpakning ;-)


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store "bouncy" krøller på 10 minutter - tutorial