photo IMG_8038_zpse23fb6d3.jpg
Mit navn er Johanne Kohlmetz og jeg er en af danmarks førende videobloggere, hvad angår mode og livsstil. Engang imellem vil der også være mere beauty relaterede indslag her på bloggen & på youtube, men mit primære formål og motiv med bloggen er at formidle kreativitet og inspiration – det sig være bl.a.  gør det selv tips og genbrugs køb –    til det står jer ud af ørene. Jeg har gået 10 år  på Enghaveskolen i Faaborg, verdens bedste friskole hvis du spørger mig. Enghaveskolen er for mig hvad Hogwarts var for Harry Potter. Skylder simpelthen alt til de mennesker der formede mig på den skole – og sørgede for at jeg er kommet ud i livet med de gode (synes jeg da selv..) værdier som jeg nu bærer rundt på. Efterfølgende tog jeg 1 år i 10.klasse på Odense Fagskole hvor jeg studerede beklædning, da jeg troede jeg skulle være designer. Det gik meget hurtigt op for mig, at jeg havde alle ideérne men ikke passionen til at føre dem ud i livet, hvad angår f.eks. tilskæring, mønsterudvikling og andet skrædderarbejde man skal igennem. Ydermere er jeg blevet ekstremt dygtig efter et år på odense Fagskoles Beklædningslinje og jeg kan nu faktisk sy,  alt fra nederdele og bukser, til brudekjoler og jakker ( faktisk kan jeg føje til mit “CV” at jeg har designet og i samarbejde med en gruppe elever syet en brudekjole til Kirsebær Festivallen i Kerteminde, som en smuk brud gik hen og blev gift i) Nu er jeg så færdig med Odense Fagskole og er gået igang med 2 års HF på Fyns  HF Kursus, efter dette er det min plan og drøm ikke mindst, at blive optaget på Journalist Højskolen i Århus og forhåbentligt derefter komme til at arbejde indenfor TV & Radio.
Mine passioner er hovedsageligt mode og underholdning. Jeg synes det er fantastisk at være “PÅ” for lige at bruge den største klishé floskel af alle :o)
Når jeg kan få mennesker til at reagere på den ene eller den anden måde via min videoer på youtube eller skrevne indlæg her på bloggen – er det DÉT BEDSTE.
Tænk at kunne sætte følelser, tanker og alt muligt andet fantastisk igang hos vidt fremmede mennesker, uden faktisk at vide det. Gotta love the social medias.

– Til slut er der vel blot at sige, velkommen til mit univers jeg håber du vil nyde din tid her.
 photo press3_zpsa225a080.jpg