IKEA & tøjværelset - in progress...

Shopbop giveaway – Video

Som sagt så skal du gå ind på Linda Farrow Sunglasses  eller her på Designer Sunglasses og finde dine favoritter. Skriv produkt navn/navne i en kommentar samt din email!
Konkurrencen kører til og med den 25. juni og vinderene vil derfor blive udråbt den 26. juni – så følg med på facebook og kryds fingre for at heldet er med dig! :-))

Hvis du er lige så bidt af Shopbop som jeg, så har de faktisk en super inspirerende blog: Shopbop’s blog, som jeg ( og det er er true shit ikke bare reklame) tjekker nu og da for at se hvilke nye varer de får og hvordan deres blogger styler dem.
Sørme så om Shopbop ikke også er med på Twitter, så hvis du er en af de smarte twitterbrugere kan du jo tjekke Shopbops tweets: Shopbop’s Twitter.
Er du som jeg, ikke så smart og med på Twitter, så har Shopbop heldigvis også facebook: Shopbop’s facebook –  Den kan du jo like/følge hvis du gerne vil se de nyste trends og tendenser de har på siden.

Til slut vil jeg bare lige vise jer mine Linda Farrow favoritter.

Photobucket

Disse “Snakeskin Round Sunglasses”  er jeg fuldkommen forelsket i!
Er vild med den runde form og det let grønlige skær i glasset, very 70’er chic!

Photobucket

Årrrh, eller hvad med dem her! “Leather Round Sunglasses” – De er fandeme da også to die for  – Er helt vild med anderledes formede solbriller for tiden, frem for f.eks. den klassiske Ray Ban brille.

Jeg glæder mig til at se hvilke favoritter I har!

Sponsoreret indlæg.

380 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA & tøjværelset - in progress...