FOREDAG FOR 700 MENNESKER - HVEM, MIG? - JA!

TESTER // BUDGET SELF TANNING SPRAY

PicMonkeyColladfghjbnkmjhgfdge-13

Mange af jer spørger tit ind til hvordan jeg vedligeholder min tan, og undgår at blive alt for vinterbleg.
Jeg undgår helst at gå i solarium og bruger derfor altid en spray selvbruner, norman vis bruger jeg Ambre Solarie Tanning Spray, fra Garnier – som kan købes i matas til 119,-
Men idag var jeg inde for at få indkøbt en ny bronzer og de havde desværre ikke flere af min sædvanelige bronzer, så jeg har erhvervet mig denne EasySun tanning spray fra Medica Nord til 99,- Som I kan se på billedet er der hele 200 ml. i sådan en sag og det vil jeg nok sagtens kunne få til at holde et par måneder, da jeg blot sprayer i ansigtet på brustkassen og armene (medmindre jeg selvklart, skal have bare ben eller lign. så får de naturligvis også en tur)

Nu har jeg haft EasySun på i ca 3 timer og farven fremgår allerede tydeligt, dog er den en smule orange/bronze – men min naturlige glød er også temmelig orange/bronze, så det ser egentligt rimelig naturligt ud.  En budget venlig selvbruner som fungerer helt fint, hvis man bare lige vil booste sin glød engang imellem.

7 kommentarer

 • Simone

  Må man så ikke have tøj på i 5 timer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor sprayer du henne? Jeg tænker nemlig på om det “grisser” meget når man skal have det på? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Du skal passe på du ikke bliver for brun omkring næsen.
  Den fejl har jeg lavet op til flere gange, med lige den selvbruner, dér :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Haha – det var dog træls! :-p
   Er ikke blevet mere brun rundt om næsen end andre steder, men tak for tippet alligevel :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at du har fået noget ud af den. :)

  Jeg synes det er den værste selvbruner jeg nogensinde har prøvet!

  Hellere købe en lidt dyrere og få noget der er nemt at påføre og ser naturligt ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det er jo også helt forskelligt hvordan man tager imod :)
   Normalt vil jeg også – som jeg skriver i indlægget, bruge de lidt dyrere men vi er trods alt sidst på måneden :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for tippet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOREDAG FOR 700 MENNESKER - HVEM, MIG? - JA!