TESTER // BUDGET SELF TANNING SPRAY

SKULLCANDY VINDER VIDEO // STARRING MOR

Som det fremgår af videoen (hvor jeg iøvrigt lyder helt uproportionalt dum) fik jeg denne gang hjælp af min mor til, helt tilfældigt at udvælge en vinder.
Dette blev Laura Breith med sin kommentar:

Hej Johanne :)
Det ville være det største Julegaveønske der gik i opfyldelse !
Det er nogle super fede headset alle 3 og syntes det er utrolig flot at du for den mulighed for at give det til en.
Jeg har dov et headset, Meeeee’n det fungere ikke helt optimalt, det er sådan at når jeg skal høre musik skal jeg sidde og holde det på en bestemt måde for at få en bare lidt god lyd ud ;(Selvfølgelig kan du jo ikke give alle sådan et fantastisk headset fra skullcandy, der oven i købet kan foldes sammen så det ikke så nemt går i stykker ;)
For mig er det sådan set af dem det er de er jo mega seje alle samme
Men Det ville virkelig være dejligt med en headset det spiller fint uden at skulle sidde og holde i ledningen.P.s Glæder mig til din Julekalender :)

– Kære Laura, du må hellere beslutte dig for hvilken model du vil have, for du er altså den heldige vinder af et af de lækre headsets fra skullcandy på makalay.dk
– Du får lige en mail fra mig

IØVRIGT – Så kan i som ikke har vundet konkurrencen altså STADIG PÅ 20%  RABAT på alle Skullecandy hørertelefonerne på Makalay.dk frem til den 10.12. 2012, ved brug af rabatkoden: SkullcandyBlog2012  !!!

Photobucket

10 kommentarer

 • Sophie

  Din jakke fra Zara, hvilken størrelse har du bestilt den i? Og hvor høj er du?
  Du gør mig en kæmpe kæmpe tjeneste ved at besvare ! Please !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej Johanne,
  Først og fremmest stor ros til din blog! Jeg har længe tænkt over hvor halskæden du har på i “Johannes Julekalender 2012 – 1. December” er fra. Jeg er nemlig helt vild med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hej Johanne
  De sko du havde på da du vandt årets læserpris – de sorte med rem over tæerne og rem omkring anklerne – hvor har du købt dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Breith

  Haha! Ej, jeg har aldrig mødt eller hørt om en der hedder det samme som mig? Og det er ikke mig der har deltaget i konkurrencen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • filosofie

  Først og fremmest, vil jeg gerne gøre det klart at det her ikke er jalouxi – og give et stort tillykke til Laura, vinderen af headseattet! Jeg kan bare ikke lade være med at være en smule små irriteret over at læse hvor mange gode argumentationer, der er i blandt, som i princippet var spild af tid, når alt det handler om var hvilket nummer du var i puljen. Frem over ville det være lækkert at vide hvilken form for udtrækning, der ville være i giveaways, hvis du får lyst og mulighed til at lave flere :) ellers keep up the good work på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Filosofie – Jeg ville også helst at jeg ofte kunne lave konkurrencer hvor jeg ville læste alle kommentarer og derudfra valgte hvilken en der “fortjente” at vinde. MEN – når det er sagt, så kan jeg ikke læse 729 minimum 5-10 linjers kommentarer igennem, det er simpelthen umuligt. Så derfor vil det oftest bare være tilfældigt hvem der vinder, beklager jeg ikke gjorde opmærksom på dette i et tidligere indlæg, det har du ret i at jeg burde have :o)
   Better luck next time – til os begge to.

   Smil,
   Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • filosofie

   Jeg kan herremeget følge dig i, at det er umuligt at læse så mange kommentarer, det håber jeg du ved :D jeg savnede bare en tydeliggørelse af, hvor vigtigt teksten egentlig var, når der er mange der har gået über meget op i argumentation og andre der kun lige har skrevet det nødvendige ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Lassen

   Mange gange tillykke Laura! Håber du bliver glad for dem! Det her er heller ikke skrevet i jalouxi, men når vinderen ikke engang har løst opgaven fuldt ud, og ikke skrevet hvilken model hun ønsker, kan jeg godt bliver lidt ærgerlig over at jeg brugte så lang tid på at skrive en god begrundelse ifølge mig selv! Bare lige lidt tanker herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil give jer alle sammen fuldstændig ret – men tillykke til vinderen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  dammit jeg håbede på at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTER // BUDGET SELF TANNING SPRAY