UGENS ANMELDELSE & HBO KONKURRENCE

HOW TO: BRAIDED BUN

IMG_2557rapunzel1 Når man elsker sit hår og ENDELIG får det som man vil have det, bliver det altså også automatisk sjovere at style det og lave forskellige frisurer. Eftersom jeg har fået sat nye nail-hair extensions fra rapunzelofsweden.dk på er jeg simpelthen så glaaaaaad for mit hår. Og jeg har nævnt det mange gange tidligere, men der ruller stadig spørsmål ind nu og da: metoden jeg har brugt er hotfusion, dvs. man smelter extensionsne fast på ens eget hår, dette giver et MEGET naturligt resultat og gør at man modsat eks. micro-ringe-metoden hverken kan se extensionsne når håret er opsat, vådt eller bare hænger løst = mega win. Farverne jeg har i mit hår er følgende: To af denne #18 Dark Blond Nail Hair/Hot Fusion 50 cm To af denne: #P18/60 Scandinavian Blond Nail Hair/Hot Fusion 50 cm
Og en enkelt pakke af denne: #613 ÆGTE EUROPÆISK HÅR – NAIL HAIR EXTENSIONS 50 CMThat being said, så lad os komme til humlen ved dette indlæg: hvordan jeg laver en flettet, løs knold.
Fremgangsmåden er vist rimelig tydeligt illustreret på ovenstående how to guide. Alt du skal er at flette dit hår i en fletning midt på hovedet, derefter ruller du blot fletningen sammen til en knold og sætter den fast, samt skjuler enden på fletningen ved hjælp af et par hårnåle. Jeg elsker denne frisure, da den er tilpas glam og fin, men pga. det løse og flettede hår får et meget afslappet look. Perfekt til hverdag, perfekt til fest. På søndag skal jeg til have-fødselsdags-fest for min lille nevø og jeg har tænkt mig at lave denne frisure og smide en lille blomsterkrans i toppen, for at peppe den lidt op. Kan I lide det?

I samarbejde med Rapunzelofsweden.dk

7 kommentarer

 • Elisabeth Linde

  Wow, du må tjene kassen på denne blog. Hver andet indlæg er jo sponsoreret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  HVOR ER DIN SMUKKE JAKKE FRA?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne!
  Hvor er du bare smuk :-)

  Da jeg har tænkt meget på hårforlængelse, kom jeg til at tænke på hvordan du får sat det på? Er det i en salon, eller får du en anden veninde til det?

  Knuuuus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  ihh, den jakke er fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Hvordan fandt du ud af hvilken farve hår extensions der passer til din ægte hårfarve? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arendse

  Hvordan sætter du den fast, når du har snoet den ind? Og hvad bruger du af styling-produkter inden da? Jeg har selv meget glat og tungt hår, så jeg tror let mit kunne falde ud hvis der ikke kom noget i ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Holm

  Jamen Johanne:(
  Der er altid hår tutorials til folk med langt flot hår.. Jeg har aldrig fundet en tutorial til folk som mig med tyndt skulderlangt hår :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS ANMELDELSE & HBO KONKURRENCE