HOW TO: BRAIDED BUN

SMUKKE HVERDAGS/SKOLE TASKER

Everyday bags

1. ASOS, DKK 409  // 2. River Island, DKK 409 // 3. NEW LOOK, DKK 86,55 // 4. ASOS, DKK 136, 66 // 5. ASOS, DKK 318,86 // 6. ASOS, DKK 364.

Nogengange er man inde i en sko-periode eller en kjole-periode, men for tiden har jeg virkelig en taske-periode. Jeg kigger efter tasker hele tiden, på nettet og i butikker, jeg tror måske det hænger sammen med at jeg førhen har undervurderet taskens-værdi i forhold til at opveje et outfit. Tasken er jo faktisk et fantastisk accessorie, som oveni købet faktisk har et formål. For mit vedkommende er det vigtigt at min hverdagstaske/skoletaske er temmelig stor og rummelig, da jeg både træner og går i skole i Odense – en times kørsel fra min hjemby Faaborg, er det derfor vigtigt for mig at jeg kan have både træningstøj, skolebøger, computer og diverse beauty-sager i min taske. Jeg har siddet og kigget lidt på Asos.com og fundet frem til nogen af deres bedste bud på en sådan taske, lige ud over nr 4. som bare er et ipad-sleeve, men jeg synes simpelthen det var så fint at det skulle med.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

4 kommentarer

 • Rosa

  Hej Johanne. Har du en tictail? Eller planer om en? Hvis ja, fortæl gerne, eller smid et link, hvis det er muligt. Jeg håber virkelig du vil svare på min kommentar! Kram Rosa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Fuck et awesome iPad case! Det må jeg da eje! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg har købt taske nr 2 forleden, bare i cream og sort. Er utrolig glad for den og kan varmt anbefale den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Rosenlund Aase

  Jeg kan ikke få linket til taske nr. 5 fra asos til at virke?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO: BRAIDED BUN