NYE STØVLER TIL EN #NELLYHOLIC // FRA MIN MINI-SHOP

C&A BUTIKSÅBNING + DAGENS OUTFIT

PicMonkey Collage
Bloggere fra venstre: Camilla, Theeasywayout.wordpress.com // Lone Sole, Solespointofview.com // Joanna, Fashionary.dk
PicMonkey Collage3
Sidste onsdag var jeg blevet inviteret til event/butiksåbning i det Hollandske brand C&A’s nye affiliat i  Kolding Storcenter, her mødte jeg iøvrigt også de søde bloggere på øverste billede. Butikken har nogle meget budget-venlige priser, samtidig med at der faktisk er fokus på f.eks. basicvarer i økologisk bomuld. Derudover havde de en masse super fine og lækre vinter/efterårsjakker til imellem 250-499 kroner, i imiteret læderkvalitet, uld og dun. Jeg fik lov til at udvælge 3 favoritter fra deres efterårskollektioner og valgte ovenstående outfit, som består af den lækreste imiterede læderjakke til bare 499 kroner (som jeg også dedikerede et indlæg til igår) indenunder har jeg en super lækker striktrøje 199 kroner og verdens lækreste basic mørke jeans også til 199 kroner. Jeg har faktisk længe ledt efter et par helt almindelige mørke jeans, til at bruge til hverdag kombineret med enten en strik som her, eller en skjorte eller t-shirt. Og disse er bare perfekt kvalitet, fordi der er en del stretch i, så de kan have det lækre slim-fit samtidig med at de er til at trække vejret og bevæge sig i. Ud over C&A’s butik
i Kolding Storcenter Åbner de også en butik i Århus på – og hold nu fast 1000 kvadratmeter, det er altså en KÆMPE butik. Grunden til at butikken er så stor er fordi den indeholder både kvinde/pige, mande/drenge og børnetøj og har utroligt mange forskellige styles. Butikken i Århus åbner imorgen d. 26  September.

Dette indlæg er sponsoreret af C&A.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE STØVLER TIL EN #NELLYHOLIC // FRA MIN MINI-SHOP