SUIT IT UP - AND DRESS IT DOWN

DEN PERFEKTE WEEKEND/HVERDAGS TASKE

 photo IMG_3269_zpsc75a346b.jpg

For et par uger siden, da jeg skulle 3 dage til Prag med Pragueweek.dk – var jeg virkelig i tvivl om hvor meget jeg skulle pakke – og ikke mindst, i HVAD jeg skulle pakke. For små håndtasker og store kufferter har jeg nok af, men hvad så med den der mellem-store weekend-taske? Jeg var i forskellige butikker, og endte i NEYE, hvor de faktisk har et ret lækkert udvalg af tasker, som også er til at betale sig fra – og selvom jeg sagtens kunne have brugt en stor lækker lædertaske, syntes jeg nu alligevel bare at denne “net”-taske fra DAY var virkelig fint og en perfekt størrelse. Selvom noget i mig sagde “Johanne, du betaler seriøst ikke 300 kroner for et stofnet” – gjorde jeg det altså alligevel og er nu rigtig glad for det. Tasken kan nemlig rumme HELT vildt mange ting, på taskens “jomfrurejse ” til Prag havde jeg 2 par sko, kamera (spejlrefleks vel og mærked) computer, toilettaske og tøj til 3 dage. Nu bruger jeg faktisk tasken som skoletaske/træningstaske, fordi jeg netop kan have både træning-støj og skolebøger i den. Så leder man efter en god mellem-stor taske, synes jeg at denne er et fint bud – mange af jer har spurgt ind til dette, så synes det var på tide at dedikere et indlæg og fortælle lidt om den.

10 kommentarer

 • den er virkelig fed, især farven på den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Wittorff

  Hej Johanne, jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide om din taske er i farven “port red”, da jeg selv har bestilt den fra hjemmesiden musthaves.dk, og har modtaget den – men den virker bare en smule lysere end din? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er en rigtig fed taske :-) Hvad er målene på den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har den samme taske i mint-grøn. :-) Den er så rummelig og SÅ lækker. :-D
  Bruger også min til små weekends-besøg, når jeg tager til Jylland. :) Den er virkelig god til de korte rejser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej

   Ved du hvor man kan købe den i mint-grøn? Har ledt så meget, desværre uden held. :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig fed! Mangler helt vildt en mellem-stor taske til netop weekend turer, så vil da kigge lidt nærmere på den her. Tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G

  Kan vi se den med et tilhørende outfit?
  Har mange gange set den i sort, og den er rigtig fin, men der er seriøst bare så mange der har den, så det ville være meget fedt med en anden farve. Kunne i hvert fald godt tænke mig at se hvordan den går i spænd med et outfit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel Nielsen

  Den er jo vildt lækker Johanne!! Er helt forelsket i den mørkerøde der, men kan ikke finde tasken i præcis den farve på nettet? Ved du om det er muligt? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • n

  Jeg har overvejet den mange gange fordi jeg elsker day og den er til at betale… MEN jeg synes bare når man står med den i hånden at kvaliteten virker dårlig? Og så synes jeg stoffet ser lidt billigt ud på en måde. Hvad tænker du om det? holder den?
  Jeg er i et love/hate forhold til den lige nu, for på den ene side så er det et af mine yndlingsmærker, men på den anden side så havde jeg aldrig overvejet den hvis der stod f.eks adax på den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUIT IT UP - AND DRESS IT DOWN