C&A BUTIKSÅBNING + DAGENS OUTFIT

SEND EHSAN OG JEG TIL NEW YORK // DESIGNERS FALL

ehsanogjohanne

I tosdags var jeg og Ehsan (som vandt årets brillelook 2013) til fotoshoot i Louis Nielsens butik i København. Grunden til at vi var til fotoshootet er at vi er med i en konkurrence om at vinde en rejse for 2 til effing New York. I konkurrencen med os er Christina Dueholm + kæreste, Sidsel og Lasse, samt Tina Maria + kæreste. Så det er et skarpt felt og konkurrencen er hård. Vores udfordring var at vælge et par briller hver fra Louis Nielsen x Bruuns Bazars nye kollektion Designers Fall – og Ehsan og jeg gik efter nogle meget minimalistiske men dog fremtrædende og markante briller.

MEEEEEN – Vi har rigtig meget brug for JERES hjælp hvis vi vil vinde konkurrencen og dermed få en 3 dages tur til New York, hvor vi også skal have taget et par billeder. Det par der vinder er nemlig det par der får flest stemmer HER. Så jeg håber virkelig meget at I har lyst til at gå ind og give Ehsan og jeg en stemme (i kan stemme én gang i døgnet) – så vi kunne få en fantastisk tur til New York – I kan stemme HER.
Iøvrigt har Ehsan invilliget i at medvirke i en masse vlogs fra New York så fremt vi skulle gå hen og fine (7, 9 13!) – og I eeeelsker jo rejse vlogs – Lokke, lokke, lokke, hæhæ.
Buttom line er, at jeg ikke lige kan forestille mig at få muligheden for at komme til New York med Ehsan lige i den nærmeste fremtid medmindre vi vinder denne konkurrence. Når I stemmer deltager I iøvrigt også i lodtrækningen om et par valgfrie briller fra Designers Fall kollektionen – selv er jeg HELT VILDT glad for mine briller og synes faktisk også at de klæder mig helt ok… Hvad synes I, iøvrigt om billederne – klæder vi hinanden? ;-)02

Sponsoreret indlæg.

13 kommentarer

 • c

  er du kærester med en på 30?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Kjær

  Heeeej smukke Johanne.
  Jeg har stemt, og stemmen landede selvfølgelig på dig og Eshan.

  Det sjove er lidt, at jeg stemte ikke på jer “bare” fordi du er min yndlingsblogger, men faktisk fordi at det var jeres brille-look der var det klart fedeste!

  Så jeg håber da hundrede procent at I vinder en tur til New York – skal selv derhen næste år. Iiihhh jeg glæder mig. <3

  Hav en fortsat god dag :)

  Knus Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig skal I to da til new york, det ville da være mega fedt!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har selvfølgelig stemt på jer. :) Hvornår bliver det afgjort hvem af jer der skal til New York?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne! jeg elsker dig, og de ting du laver. Jeg har stemt på jer 2 gange nu, og håbet rigtig meget at i vinder!! knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er din Jakke fra! Den er mega flot! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  I klæder hinanden SUPER godt! Har selvfølgelig stemt – og vil gøre det igen efter 24 timer!

  Good luck til jer begge :) !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hey Johanne, jeg har naturligvis stemt da jeg personligt er virkelig vild med din blog. og synes det er fedt at du har noget konstruktivt, men stadig humoristisk, på hjertet – mere af det rundt omkring i verden, tak!!
  Et lille tip ville måske være at informere os læserer om, at man kan stemme dagligt?
  Krydser fingre for at du vinder, og tager os alle med til New York! (via rejse vlog naturligvis)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Har selvfølgelig lige genlæst og set, at det har du altså skrevet. Flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  I ser totalt lækre ud sammen! Har faktisk lige stemt og håååber for jer at i vinder. Du fortjener en tur til New York!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Har lige stemt!
  Ja hvor I klæder hinanden. Han er en steg!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C&A BUTIKSÅBNING + DAGENS OUTFIT