AINT NO PUSH UP

3 FORSKELLIGE TRÆNINGS-FRISURE

hårinspo

Jeg bliver gu’ aldrig den aller bedste til det med at sætte hår – i hvert fald ikke flotte præcise skulpturelle frisure. (seriøst, kan dårligt nok flette en fletning)
MEN, ydermere er jeg jo nødt til at sætte mine lokker op engang imellem – man kan altså ikke bare have glat eller krøllet løst hår til træning. Slet ikke når man har extensions i som jeg! Så jeg har nu hvor jeg for alvor er begyndt træning igen, forsøgt at lege lidt med forskellige frisure. Og idag tænkte jeg at ligesom man har sko og tøj til enhver lejlighed, hvorfor så ikke en hårstyle til enhver træningsform.

1. UDSTRÆKNING/YOGA-KNOLD.
Den rodede høje knold – den er nem at lave når man – enten efter en træning, eller bare for afslapningens skyld vil lave udstrækning eller yoga (her mener jeg ikke hot-yoga og lignende) forklaring på hvordan en rodet knold behøves vist ikke… Og dog – min mest sete video på youtube er vist tæt på at være denne video -“how to make a rodet knold”

2. STYRKETRÆNING-FLETTET HESTEHALE
Når jeg styrketræner (primært muskelgrupperne i torso eller ben/balder) kræver det mange løft og bevægelser der går op og ned med hovedet – og laver jeg bare en normal hestehale, har mit pandehår det med at rive sig løs og falde ned i ansigtet. Og det er virkelig træls at have hår i ansigtet når man er helt svedig og står i en sumo-squat med 12 kilo kettlebel! – Det er easy peasy at lave, bare en lille fransk-fletning igennem pandehåret og så op i en hestehale.

3. CARDIOTRÆNING-FLETNING OG SIDESKILDNING
Når man har langt hår og virkelig giver den gas på cross-traineren eller løbebåndet, opstår der nogle gange det problem at håret fra hestehalen smækker i ansigtet eller bare hvirvler vildt omkring. Derfor fletter jeg tit min hestehale for at tæmme håret lidt mere. Og derudover laver jeg noglegange sideskildning – bare for at gøre det lidt mere interessant at se på.

Disse råd er selvfølgelig primært til piger med langt hår – og måske endda specielt til piger med extentions, da alle frisure faktisk er rimeligt skånsomme for håret  – og sørger for at det ikke filtre under træning. Jeg har som bekendt selv extentions i håret – og mine har siddet i, i næsten 2 måneder nu, så det er virkelig nødvendigt for mig at passe godt på dem. Jeg bruger extentions fra Rapunzelofsweden.dk, som er sat på af en veninde ved hjælp af hot-fusion metoden (min favorit)
De extentions jeg har i lige nu er:
Det hår som jeg har sat på er :
4 pakker af DENNE
2 pakker af DENNE
2 pakker af DENNE
– Hver pakke indeholder 20 totter som hver vejer 1 gram, dvs at jeg har 160 gram hår i.

Dette indlæg er sponsoreret af Rapunzelofsweden.dk

4 kommentarer

 • Mary-Liz

  Flotte træningsfrisurer:-)

  Jeg har endnu aldrig prøvet extentions, men vil prøve det en dags tid.
  Kan slet ikke se, at du har nogle påsat:-)

  Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  hey johanne! jeg tænkte bera på om du ikke snart skal have en ny header? :) du har bare efterhånden haft den nuværende i ret så lang tid ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie skovgaard

  Hej JOhanne

  Vil du ikke lave et indlæg med hvordan du træner fx inder lår, mave og sideben? Det ville jeg blive rigtig glad for!!! :D
  Knus fra din læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede frisure! Jeg kan især godt lide den sidste frisure.

  http://www.claratuxen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AINT NO PUSH UP