GLADE KLIP AT STARTE UGEN PÅ

AINT NO PUSH UP

sweet lingeri

1.Top: Issue 1.3 Inmates, DKK 95 her // 2. Top: Issue 1.3 Inmates, DKK 90 her // 3. Top: Wonderland, DKK 85 her // 4. Top: Wonderland, DKK 75 her // 5. Top: Issue 1.3 Inmates, DKK 75 her

Dette er et repost af en collage jeg faktisk har delt med jer før, men igår sad jeg faktisk lige og blev ganske ramt at trang til noget nyt undertøj – og så kom jeg i tanke om at jeg da vist nok, som inspiration til jer havde lavet et indlæg med soft-bras – som jeg nu et par måneder senere, selv kunne finde inspiration i – Winning! Jeg skrev i sin tid, en lille smøre om store og små bryster og bh’er til indlægget, den får I lige igen:

Ja, store bryster og dyb kavalergang er jo nice nok osv. men lets face it: push-up og bøjler i bh’er er jo verdens mest ubehagelige ting. Helt seriøst, det første jeg gør når jeg efter en lang dag tumler ind på mit værelse er at flå bh’en af. Eller det var det i hvert fald før jeg begyndte at bruge soft-bras. De er så lækre at have på og ser bare virkeligt virkeligt fine og elegante ud, frem for en ordentlig gang pink push-up, der i mit hoved bare kan være lidt vulgært. Men fair, er man træt af ikke at have store bryster – så kan jeg jo godt forstå at man gerne vil have lidt ekstra fylde. Jeg tror bare jeg er kommet til den konklusion at bryster ikke “tæller” så meget igen – det er mere helheden. Og så synes jeg iøvrigt at små (red. naturlige?!) bryster i en sød blonde soft-bra ser meget federe ud under en hvid t-shirt end en almindelig bøjle-bh med masser af indlæg. ANYWAYS – så elsker jeg nelly.com for at sælge super billige og finde soft-bras, som passer super godt. Selv har jeg blandt andre nr. 1 (både over og underdel er så fine!). Tjek Nelly.com’s undertøjs udsalg her – hvis du er på udkig efter en fin soft-bra eller bare et sødt billigt sæt undertøj.
Hvad siger I, er I nede med soft-bras, eller holder i stadig på den sædvanelige boob-jail-push-up? :o)

Dette indlæg indeholder affiliate links

15 kommentarer

 • Hvor er de søde! Men tror nu ikke mine D-boobsl ville have det alt for behageligt i dem der.. :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Smukkeste form for undetøj! Dit link til “sæt 3” er ikke det samme som det på billedet, ved du hvor man så kan finde “sæt 3” henne?

  Ps tak for en lækker blog, Johanne!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er virkelig ikke fan af blonde bh’er, synes de er max ubehagelige, og ikke særlig kønne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Halleluja. Amen. ELSKER softbras. Køber dog gerne dem fra femilet, i blonder, med en form for tynd pude, der dækker så man ikke flasher nipples. Ellers er Victorias Secrets “No wire” fandme også rare.

  Jeg havde det i lang tid, møj dårligt med mig selv, netop fordi jeg bla. har små bryster (altså push up kan ikke engang give kavalergang). Men pludselig gik det op for mig, at drenge sgu egentlig ikke går så meget op i store bryster. Og eftersom jeg kom er 160 cm, ville det da også se dumt ud.

  Gammelt indlæg eller ej, så var det skam godt! Og pinke push ups er jo hverken smukke eller behagelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Må lige mene dig om at vi altså er nogle som har naturlige store bryster.. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Naturligvis, selv er jeg udstyret med en fin stor C/D skål :) Små, mellem, store – er skam klar over at de alle findes :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LME

  Ps. og hvilket ‘program’ bruger du til at lave disse gode ideer og links til dem neden under? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Hvordan er de i str. vil du sige? Jeg er i tvivl om small eller medium :) Og ja, et godt trik med strittende dimser i kolden, ville være skønt, hvis du har ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Berg

  Hvad gør du for, at undgå de såkaldte stive nippels i dette kolde vejr, når du bruger soft bras? :-)

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ejer ikke en.. Fordi jeg tænker de nok ikke er så praktiske hvis man har lidt større bryster (E-F). Nogle der ved noget om det??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • F

   Det kan man ikke…..Eller det kan man godt, men de støtter intet, hvilket man har brug for når man har den størrelse som dig :) Kender det fra mig selv, øv øv, men det duer bare ikke rigtigt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er helt vild med trenden! De er så smukke under tøjet. Jeg synes bare desværre ikke det er sexet eller passende at have stive brystvorter ud over det hele, når man er i skole ;-) har du et godt trick til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • H

   Jeg kan helt klart anbefale dem som Christiane Schamburg Müller har lavet for Kvickly. Blondebh’er med et tyndt indlæg i, lidt ligesom dem der er i mange bikinier. Det føles som en blondebh, bare uden at man skal bekymre sig om stive brystvorter osv

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amy

   Femilet laver også dem med et tyndt stykke fyld! De super behagelige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes det er så fedt at trenden langsom bevæger sig væk fra disse brystfænglser. Jeg har 4 styks blondebher, og jeg elsker dem så højt. Det er så behageligt! Og har man førsg vænnet sig til, ikke at gå med det der beskyttende lag, er det ikke noget man lægger mærke til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLADE KLIP AT STARTE UGEN PÅ