3 FORSKELLIGE TRÆNINGS-FRISURE

GET THE LOOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er de forskellige items online – bare klik på billedet for at komme til produktet:
2 3 4 6 7 8 9 10

Igår fik jeg endelig min vintage pels (købt over trendsales) hjem! Jeg har gået og ventet på at kunne vamse rundt i en stor lækker pels i laaang tid og fik nu endelig sparet sammen til en. Pelsen er ikke helt perfekt, personligt er jeg ikke tosset med “rillerne” der er og så kunne  jeg godt tænke mig at hårene var lidt længere – men man kan jo ikke få det hele… Eller jo, det kan man – hvis man har 30k til en pels – which I don’t.

Resten af outfittet er mine absolut yndlings-items for tiden, de er købt i forskellige fysiske butikker, men da jeg ved at I helst ikke orker (eller bare bor langt ude på andet) fysiske butikker, har jeg fundet looket mere eller mindre online.

Indeholder affiliate links.

35 kommentarer

 • LW

  Der findes en perfekt vintage-shop inde midt i Odense c med de flotteste pelsjakker til billige penge (3.000-5.000), hvis det ses i forhold til kvalitet og nypris ;-)!! Men tænker du nok allerede kender den, men hvis ikke, så ligger den næsten lige overfor a-bar!! KAn ikke huske hvad den hedder :-/
  Har nemlig selv en stor forkærlighed for pelsjakker og skal helt sikkert have købt en, når pengene er der til det :-)

  Bare et lille skønt Odense-tips :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Alle, specielt dig Johanne (og andre pelsentusiaster), burde se denne her: http://play.tv2.dk/tv/dokumentar/dokumentarprogram/pels-eller-ej-9661/

  Virkelig. Sæt en time af til at se denne danske dokumentar og sæt jer en smule ind i tingene. Så håber jeg ikke, at nogen af jer kan gå med pels igen med god samvittighed. God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg er gu ingen pels-entusiast patú, jeg har set så rigeligt med frygt indgydende dokumentarer om pelsindustri, jeg er ikke ignorant jeg er ikke et dårligt menneske. Jeg har bare valgt at købe en vintage pels – og det skal jeg, eller min samvittighed egentligt ikke stå til ansvar for. Ligesom kød-spisere heller skal stå til ansvar for deres madvaner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Det skal du da netop selv stå til ansvar for. Hvis du kan stå inden for det – som du jo må kunne, eftersom du har købt den – så skal du jo også bare gøre det. Det er jo en principsag. Dette er virkelig bare en øjenåbende dokumentar, som viser pelsindustrien fra alle sider – både gode og dårlige. Og kødspisere skal vel også stå til ansvar for deres madvaner, det gør jeg da. Hvem skulle ellers? Det var bare en stærk opfordring til at se denne udsendelse. Man kan umiddelbart ikke være midt imellem – enten vil man iføre sig pels, ellers vil man ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary-Liz

  Rigtig god lørdag.

  Hvor er den helt i top den vintage pels, den er jeg vild med:-)
  Også resten af dit outfit er fint.
  Du er jo klar til en bytur smukke:-)

  Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Årh.. Wow! Hvorfor er du bare så irreterende smuk!? Vil så gerne have dit alt for smukke udseende! :*

  -Fed blog!! Lave flere youtube videoer! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Til alle jer der er sure over at Johanne har ægte pels på, kan I ikke bare lade være med selv at gå med pels uden at blande andre ind i det?
  Ville I antaste en muslim eller jøde på gaden på samme måde og få dem til at”skamme sig over at de ikke tror på den samme gud som jer? Det er en personlig holdning som alle selvfølgelig har ret til at have, men bare fordi man har en holdning, behøver man ikke at tvinge den ned i halsen på andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

   Det er også bare en personlig holdning folk kommer med hvis de ikke kan lide at folk går med ægte pels.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofus.

   Hold nu op. Folk som ikke kan lide det, respekt. folk som er lige glade og mener det fint, jamen så også respekt.
   Som du selv siger Ida så har alle lov til at sige deres mening. Men der er skam ingen som tvinger den ned i halsen på hende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   At bede folk om at skamme sig og proklamere at de er dårlige mennesker er mere en anfægtelse, antagelse og konklusion på en andens (mit) liv – end blot en personlig holdning. Du kunne blot (hvis du altså åbenlyst havde behov for det) skrevet at du ikke brød dig om at bruge pels som beklædningsgenstand. Der er en enorm forskel på det du sagde – og så dét :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig er det ikke ok at dømme folk på den måde som nogle herinde gør.
   Men der er altså også mange, som skriver det på en ordentlig måde og det er der efter min mening intet i vejen med :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en fed stil og en god personlighed. Og selvom dette outfit er flot, så er jeg altså en stor modstander af ægte pels.
  Det ville for mig være svært at betale en masse penge for, at et dyr får flået pelsen af, muligvis så dette dyr lider.
  Synes det er enormt synd for dit outfit, da det eneste jeg tænker er, hvor små ræve er og hvor stor din jakke er(altså er der røget et par ræve til den jakke).
  Det kan godt være at det ikke er så stor en deal igen, men ville bare godt lige sætte fokus på det… Det er virkelig ikke for at gøre dig utilpas, og jeg kan virkelig godt lide din stil og din blog :)

  Men hvis jeg prøver at se bort fra mit ‘flip’, så er dit outfit altså virkelig fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg kan sagtens se din pointe, og lad mig være ganske ærlig – selvom jeg er rimelig kynisk i forhold til dyr så kan jeg selvfølgelig heller ikke lide tanken om små søde ræve med pelsen af. Jeg ved ikke hvordan denne pels er blevet lavet eller under hvilke forhold. Men jeg har købt den som vintage – og ikke ny, både fordi jeg ikke vil bruge så mange penge på en pels og fordi jeg synes at det måske gør sagen bare en lille smule bedre når man køber den brugt, så støtter man i mit hoved ike direkte pels-industrien. I hvert fald ikke så meget som hvis man køber en ny :)
   Cool med en kommentar omkring brugen af pels – tak for den :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har helt ret i at det ikke er helt det samme, når man køber pels vintage. :)
   Dog bliver man jo også nød til at indrømme, hvor flot sådan en pelsjakke egentlig er.
   Synes det er så fedt, at du faktisk læser kommentarerne og at du rent faktisk også svarer på så fed og objektiv en måde! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den blå trøje/sweater whatever som du rent faktisk har på, er den fra H&M? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linksene virker ikke her? /:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  elsker det du har gjort med at man blot skal trykke og så kommer det frem! virkelig professionelt og genial ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Er vild med kjolen du har under! Mega fin detalje:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Er det ægte pels..?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jep, det er ræv. Hvorfor? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

   Du burde virkelig skamme dig over at går med den pels. Hvordan ville du have det med at få revet din hud af, mens du var levende, så den kunne bruges som Jakke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Jeg må være enig med det her – det er SÅ synd for de dyr som skal dø pågrund af andre skal kunne føle dig smart med det på.
   Jeg syntes selv det er pænt, MEN hvis det nu bare være uægte pels istedet, det er ligeså pænt og skåner en masse kære dyr.

   Tænk over det Johanne, støt de kære små :-)
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Jeg er enig med de to piger her foroven.
   Jeg forstår virkelig ikke hvordan du kan få dig selv til det Johanne.
   Du har ellers en flot stil og jeg har skam altid haft respekt for de ting du skriver, MEN det har jeg godt nok ikke mere.
   Du burde skamme dig- som Victoria skriver. Du tænker dig slet ikke om, hvad du har på! Kun om de penge du tjener så du kan få sådan nogle ting. Gøre lige hvad du vil.
   Du render rundt med ræve pels! Du render rundt med et dyr som har haft en masse smerte, fordi dens pels er blevet revet af LEVENDE. Som Victoria skriver ” Hvordan ville du have det med at få revet din hud af, mens du var levende, så den kunne bruges som Jakke?”
   Du ville i det mindste kunne råbe om hjælp mens det skete. Det kan en ræv ikke. Det kan ingen dyr. De har ingen stemme! Det har VI mennesker.

   Tænk dig om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg forstår virkelig ikke jeres problem. Disse dyr er opdrættet til det, og hvis ikke de skulle bruges til dette, ville de aldrig nogensinde være kommet til verden. Oven i det vil jeg lige pointere at langt de fleste mink og ræve i Danmark vel og mærke er opdrættet og pelset under ordentlige forhold, selvom det kun er dem der er opdrættet under forfærdelige forhold, vi hører om i medierne. Dyr har ikke følelser som vi mennesker. Kun en adfærd og de fysiske behov for mad, søvn, vand, motion og tryghed.Tænk over det inden I dømmer Johanne for at gå med pels, hvilket SÅ mange andre i denne verden også gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes virkelig at i er lidt hårde overfor Johanne! :)
   I ville ikke kunne sige det i skriver face-to-face og det er et tegn på at det er skrevet i en forkert og dømmende tone. :)
   Johanne er ikke et dårligt menneske, bare fordi hun ejer en pelsjakke.
   Det er jo in at gå med pels og så vidt jeg har opfattet, så tager hun også stilling til at det stadig ikke er helt i orden, især ikke hvis dyrene har lidt :)

   Vil i ikke tænke over om i ville kunne sige sådan, hvis i kunne se Johannes ansigt næste gang? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

   Jo Sidse Josefine, det ville jeg sagtens turde.
   Det ville ikke være et problem. Kan godt se hvad du mener med at der visses en dømmende tone og mest af alt var det forkert skrevet. Men jeg synes stadig det var noget der skulle overvejes ligesom alt andet i verden. Ægte pels har aldrig været in, falsk derimod ja det har det nok :)
   Men synes stadig at før man købe ægte pels burde man overveje hvad der står bag sådan en jakke.

   Men mest af alt ville jeg sagtens kunne sige det til Johanne hvis jeg en dag kom til at møde hende, men selvfølgelig sagt med en smule mere respekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det ville jeg ikke have det særlig godt med, og vedkommende der gjorde det ville også blive sat i fængsel fordi det er ulovligt at gøre den slags mod mennesker – nu er der enorm forskel på dyr og mennesker.
   Når det er sagt, så er jeg sikker på at det skræmme billede med levende små nuttede ræve med flået pels – ikke er fuldkommen sande i alle tilfælde, slet ikke for danske pelse – og denne pels er dansk.
   OG så er den iøvrigt genbrug, jeg har købt den brugt – og dette ganske bevidst. Fordi jeg ikke ved at købe en brugt pels støtter pels-industrien på samme måde som hvis jeg køber en ny. Jeg gør brug at det der allerede findes netop for at udnytte det der allerede er lavet. Og jeg synes det er ganske ok. Mennesker har så længe vi har fandtes brugt dyrs skind og pels til at varme os på. Det er for mig enormt naturligt. Iøvrigt, så er det ofte kun fordi det er ræv, at der skal laves sådan en kæmpe ting ud af det, hvad med lammeskind – de ligger i stort set alle hjem, eller koskind – læder, sofaer, støvler, handsker. Dyr har ladet livet for meget af den slags. Hvad med at spise kød – dræbe dyr for at bruge dem som føde. Har du aldrig spist kød i dit liv? Jeg tvivler på at svaret er nej. Jeg synes at det er vigtigt ikke blot at blive oprevet over det, fordi ræve som udgangspunkt er søde dyr. At mennesker bruger dyr er en gammel og naturlig ting, og jeg har ikke noget problem med det, så længe det er gjort nogenlunde “humant” – Og jeg er ikke et dårligt menneske og jeg bør ikke skamme mig mere end enhver anden der har spist kød.

   – Hvad med at du selv og tænker dig om, så lover jeg at fortsætte med at gøre det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det ville jeg ikke have det særlig godt med, og vedkommende der gjorde det ville også blive sat i fængsel fordi det er ulovligt at gøre den slags mod mennesker – nu er der enorm forskel på dyr og mennesker.
   Når det er sagt, så er jeg sikker på at det skræmme billede med levende små nuttede ræve med flået pels – ikke er fuldkommen sande i alle tilfælde, slet ikke for danske pelse – og denne pels er dansk.
   OG så er den iøvrigt genbrug, jeg har købt den brugt – og dette ganske bevidst. Fordi jeg ikke ved at købe en brugt pels støtter pels-industrien på samme måde som hvis jeg køber en ny. Jeg gør brug at det der allerede findes netop for at udnytte det der allerede er lavet. Og jeg synes det er ganske ok. Mennesker har så længe vi har fandtes brugt dyrs skind og pels til at varme os på. Det er for mig enormt naturligt. Iøvrigt, så er det ofte kun fordi det er ræv, at der skal laves sådan en kæmpe ting ud af det, hvad med lammeskind – de ligger i stort set alle hjem, eller koskind – læder, sofaer, støvler, handsker. Dyr har ladet livet for meget af den slags. Hvad med at spise kød – dræbe dyr for at bruge dem som føde. Har du aldrig spist kød i dit liv? Jeg tvivler på at svaret er nej. Jeg synes at det er vigtigt ikke blot at blive oprevet over det, fordi ræve som udgangspunkt er søde dyr. At mennesker bruger dyr er en gammel og naturlig ting, og jeg har ikke noget problem med det, så længe det er gjort nogenlunde “humant” – Og jeg er ikke et dårligt menneske og jeg bør ikke skamme mig mere end enhver anden der har spist kød.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Til alle jer der er sure over at Johanne har ægte pels på, kan I ikke bare lade være med selv at gå med pels uden at blande andre ind i det?
   Ville I antaste en muslim eller jøde på gaden på samme måde og få dem til at”skamme sig over at de ikke tror på den samme gud som jer? Det er en personlig holdning som alle selvfølgelig har ret til at have, men bare fordi man har en holdning, behøver man ikke at tvinge den ned i halsen på andre.

   Ps. Super fint outfit Johanne :) Det ser mega fedt ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvor er din underkjole fra?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Den er fra asos (men den var udsolgt da jeg kiggede efter den) – Men den på billedet er fra nelly og ligner meget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 FORSKELLIGE TRÆNINGS-FRISURE