BIRKENSTOCK - BILLIGT ALTERNATIV

LETS TALK GALLA

Galladresses

CLICK THE PICTURES – GET THE DRESSES

Galladresses

CLICK THE PICTURES – GET THE DRESSES

                                                                

Endelig et inspirations indlæg til gallakjoler – det er formegentligt også ved at være lige op over. Da der vist faktisk er mange almene gymnasier der holder galla på fredag og næste fredag. Vi hos HF i Odense, skal først fejre galla den 27. Juni – samme dag som sidste eksamen – men skidt nu med det. Der er jo også masser af 9. og 10. klasses gallaer og dimissioner osv.
Jeg er personligt meget stor fan af laaange kjoler til galla – fordi jeg ellers aldrig får lov til at have sådanne store skrud på. Så jeg udnytter enhver lejlighed. Men jeg er også klar over at der nogle af jer ladies som er mere til de knælande eller korte kjoler, så det skal jeg nok lave et inspirations indlæg med imorgen. Jeg har selv klikket den hvide perlebroderede-sag i venstre hjørne nederst hjem. Jeg har egentligt købt en gallakjole, men blev fuldkommen forelsket i den hvide. Så nu har jeg klikket den hjem – om ikke andet så bare for at prøve og se hvilken jeg bedst kan lide.  – Det kan være jeg for brug for jeres hjælp til at vælge!

Indeholder affiliate links.

4 kommentarer

 • Adam

  Selvom det er galla på gymnasiet, så gør det ikke noget at man følger de foreskrevne regler inden for ‘galla dresscode’ Den siger at gallakjoler skal være hellange kjoler. Så du vælger helt rigtigt, når du foretrækker en lang gallakjole, Johanne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er helt vild med den hvide kjole!

  http://www.linebjerg.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger ivrigt med på bloggen :-)

  Jeg er selv stifter af en nytænkende yogablog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk

  Kh Cathrine Koefoed :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Johanne
  Først og fremmest tak for en god blog!
  Lige lidt out off topic her: Jeg vil høre, om du måske kan gøre mig en kæmpe tjeneste ved at oplyse mig, hvilke tre af dine blogindlæg, der har genereret flest kommentarer?
  Jeg er pt. i gang med at skrive speciale om de sociale relationer, der opstår på blogs – blogger og læser imellem. Jeg ville derfor blive meget glad, hvis du kunne hjælpe mig.
  Håber på snarligt svar ☺
  Mvh. Trine Vingaard Larsen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRKENSTOCK - BILLIGT ALTERNATIV