YELLOW YELLOW

BABYDOLL OG PLAYSUIT

collage
Kjolen koster 111 kroner HER // Jumpsuitet koster 101 kroner HER

De to sidste items fra min Sheinside.com ordre i sidste uge – den fineste hvide babydoll sommerkjole og et af de dersens meget populære blonde playsuits. Jeg havde set suitet (eller et lignende) på så mange af de lækre damer jeg følger på instagram, så da jeg fandt det hos  Sheinside.com  måtte jeg altså have det hjem. Det er RET småt, dels fordi Sheinsides størrelser er lidt små i det – og dels fordi jeg nok bare ikke et vandt til at have så korte shorts på. Men jeg havde det på da Anna og jeg var på den vildeste pubcrawl i Split for et par dage siden – og modtog i hvert fald mange komplimenter for det. Husk iøvrigt – at hvis I handler på sheinside har jeg fået en rabatkode som giver 15% på alle ordre  – til jer! OG den gælder helt til og med den 30 oktober! Koden er: DK-blog15
Nu vil jeg krybe under dynen, og forsøge at pleje en truende følelse af influenza… Sådan helt seriøst, hvem fuck får influenza i juli måned efter 9 dages ferie med 30 grader? Min krop er for mystisk.

Dette indlæg er sponsoreret af  Sheinside.com 

17 kommentarer

 • Cecilie

  En smule sent, men hvilken str. købte du kjolen i? Jeg er selv 17+ cm høj, og jeg er bange for, at den small jeg har købt, vil være en smule for kort :))

  -Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Johanne, hvor lang tid gik der før du fik dit tøj?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Er helt vild med jumpsuiten, og den koster jo ingen penge! – Men er bare bange for at den kommer til det….kom der told på dine varer? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk i det! Hvor længe var leveringstiden? :-) hvis jeg bestiller idag, tror du så jeg kan have det hjemme til onsdag? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kommer der ikke told på? Spørger måske dumt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med kjolen! God bedring med influenzaen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin

  Hvilken størrelse tog du i din sorte playsuit? Så skide svært at vurdere de det asiatiske størrelser altså :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg har den i en small :-)
   Men ville egentligt nok have passet en medium lidt bedre, da størrelserne som sagt er meget små :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrin

   Awesome, så tager jeg en medium ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Hvilken størrelse er jumpsuitet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre ting du har valgt ud – begge så fine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Adam

  “hvem fuck får influenza i juli måned efter 9 dages ferie med 30 grader?” Jeg gætter på at det er din udenlandsferie, hvor der har været 30 grader? Så er det derfor du er blevet syg. Du er vendt hjem til et andet klima og det kan godt fucke din krop op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jep, det er korrekt :-)
   Det er muligt at det er omvæltningen fra 30 grader til 27 som har givet mig en gang influenza. Eller måske er det bare fordi jeg samlet set har sovet 10 timer de sidste 3 døgn. Either way, håber jeg det går over med det samme :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YELLOW YELLOW