TODAY I WANNA WEAR

SOMMER SALAT

P1010058 P1010060

Når det er så varmt som det er i disse dage, så spiser jeg generelt lidt lettere og mindre end jeg gør om vinteren. Det er som om min appetit og krop går lidt i stå, af at være så overhedet hele tiden. Derfor spiser jeg om sommeren mange små lette måltider i stedet for et par enkelte store. Og for tiden boomer vores køkkenhave bare med lækre ting, som man nemt kan blande en enkel og lækker salat af. Ovenstående består bare af, kogte kolde majs, spinat, agurk, persille og basilikum, samt grønne røde tomater – alt sammen plukket i vores egen have, ork det er jo vidunderligt! Og så har jeg lige tilsat lidt hytteost, balsamico salt og peber.
Sund mad er tit ret besværligt fordi man skal snitte og gøre ved og handle mange forskellige ting ind, fordi det ellers bliver for kedeligt. Så jeg nyder sommermånederne når haven er fuld af skatte!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I WANNA WEAR