TERN, DENIM OG LAKSKO

KLUDETÆPPE TIL 30 KRONER

image[7]

image[6]

image[8]

Find  andre flotte tæpper og plaider online HER 

Én af de mange interiør-mæssige ting som jeg bed mærke i (og elskede) i både Thailand og Indonesien var deres mange smukke vævede tæpper og puder, men også deres små eller større kludetæpper som de havde liggende alle vegne – ude som inde. Pastelfarver, blandet med lidt petrolium’s nuancer og så lidt friske pangfarver ind imellem – den slags er lige mig. Og jeg gik under rejsen og tænkte på hvor flot sådan et farvet kludetæppe ville stå til mit hvidmalede trægulv herhjemme, desværre var der slet ikke plads til et tæppe i min MEGET tætpakkede kuffert da vi vendte snuden hjemad. Men – idag var jeg lige et smut i TIGER, jeg skulle baaaare lige have en ny oplader til min telefon og lige tage et hurtigt kig, uden at købe noget naturligvis. Ja, I kan vel nok regne ud hvordan det gik, kom da i hvert fald fra butikken med en posefuld farverigt ragelse – som sædvaneligt. Nå, men kludetæppet ovenfor var altså én af de ting jeg købte, 30 kroners ren glæde til øjnene. Jeg shoppede i TIGER i Odense midtby, men jeg kan kun forestille mig at man ville kunne finde lignende tæpper i alle landets TIGER-butikker. Tippet skulle I i hvert fald ikke snydes for!

1 kommentar

  • Anne

    Hej,
    jeg kan simpelthen ikke komme ind på linket. Har du nogle andre fede sider med billige guldtæpper ala Asien? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TERN, DENIM OG LAKSKO