MÆND OG FLADE SKO (JOHANNE GOES CARRIE BRADSHAW)

HVEM SKAL VÆRE DET NYE ANSIGT FOR CASTING CREME

makememissglossy

Måske er det dig? Fra 1. september leder L’Oréal Paris efter det nye ansigt for Miss Glossy 2015. Måske har I allerede hørt om Miss Glossy konkurrencen på andre blogs eller medier i år – eller måske sidste år. Jeg kan I hvert fald huske at læse om konceptet og tænke “Hold nu k*ft hvor må det være vildt!” –  det er vel mange pigers drøm (inderst inde et eller andet sted, tomboy eller ej) at få lov til at være ansigtet udadtil for et stort kendt beauty brand. Lad være at lade som om du ikke har stået med en hårtørrer, poseret vildt og kastet med håret som en ægte modella, på et eller andet tidspunkt i dit liv! Hvis du har lyst til at deltage og se om du bliver den nye Miss Glossy og skal være på forsiderne af de nye L’Oréal Paris Casting Créme Gloss  så kan du oprette dit eget Miss Glossy-banner (som mit ovenfor) lige HER – download billedet og upload det til instagram med følgende hashtags for at deltage: #missglossy2015 #competition #castingcremegloss #lorealparisdk og @lorealparisdk
Du kan også besøge  L’Oréal Paris når de holder Miss Glossy pop-up stores i udvalgte butikker – hvis du vil se om der holdes Miss Glossy arrangement nær dig skal du bare scrolle ned af samme side som du uploader dit selfie på, altså HER
Hvis man skulle ende som kampagne moden for L’Oréal Paris’ Casting Créme Gloss, vinder man derudover også en luxus weekend i København hvor der blandt andet skal skydes billeder til et modemagasin, samt laves en make-over. Totalt drømme senarie for Johanne 15 år! Så jeg tænkte at det kunne være det samme var tilfældet for nogen af jer.
Jeg krydser i hvert fald fingre for jer!

Dette indlæg er sponsoreret af
L’Oréal Paris

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆND OG FLADE SKO (JOHANNE GOES CARRIE BRADSHAW)