HVEM SKAL VÆRE DET NYE ANSIGT FOR CASTING CREME

VIDEO: FLYGTNINGE DEBATTEN, HVAD VILLE ASKEPOT GØRE?

20 kommentarer

 • Frida R.

  Sådan Johanne! Hørt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Johanne!
  Normalt kommenterer jeg aldrig, men denne video rørte mig virkelig. Jeg går selv med mange af de samme tanker omkring samfundet, og måden vi behandler flygtninge på. Det er, som du selv kommer ind på, ikke det du normalt blogger om, men jeg synes det er fantastisk at du går ind og siger noget. Stor respekt herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er du sej, Johanne! Virkeligt god og inspirerende video. Du fik så flot formuleret mange af de ting, jeg selv har tænkt om verden og den snæversynethed der præger samfundet for tiden. Der er brug for flere som dig, der kan oplyse folket og sprede barmhjertighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk flot video! Og så inspirerende, og du har så ret I det du siger :-) tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nafisa

  Det er første gang et blogindlæg/youtubefilm har gjort mig SÅ glad. AF HJERTET tak, for at belyse dette emne. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg af. Jeg ved på egen krop hvor meget den frivillig indsats gør for flygtninge og flygtningebørn (mine forældre er krigs-flygtninge fra slut 90erne). Og hvor har du ret i, at det er nemmere ikke at være oplyst og bare ignorere det hele, end det er at tage stilling.

  Sender kærlighed og varme tanker fra det østjyske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  SÅ flot og vigtigt, Johanne! SEJT at du gør det. Jeg håber inderligt, at din video når ud til en masse mennesker, som (forhåbentlig) kan få et nyt perspektiv på sagen. Det er forfærdeligt, hvordan det hele udvikler sig lige nu…
  Jeg tager også mig selv i at blive meget(!) følelsesladet, når jeg diskuterer lige præcis dette emne…. og det er både godt og skidt, for jeg får helt svært ved at holde tårerne tilbage, når jeg gerne vil virke objektiv og saglig (modsat SÅ mange meninger i denne debat), men samtidig er det også bare fordi, det står mit hjerte så nært….

  Jeg var og er meget rystet over den nye regerings ændringer på dette punkt, og derfor blev min familie og jeg enige om, at hvis vi ikke kan ændre valgresultatet og regeringens ændringer i det store hele, må vi gøre en forskel, hvor vi kan. Derfor har vi meldt os i Røde Kors og er nu frivillige for de asylansøgere, som kommer til vores kommune. Så føler vi, at vi gør vores egen lille forskel, og det trøster trods alt lidt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-katrine

  Den her video har flyttet noget i mig, måske fordi du fik mig til at “face the problem”. Jeg er enig, og du er inspirerende at lytte til, dejligt at du turde dele dine tanker. I øvrigt, hvor er din skønne skønne grønne bluse fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Buus

  Jeg kunne ikke være mere enig med dig Johanne! Jeg sidder selv dag på dag, og lytter til, og læser om den måde Danmark håndtere asyllandssøgere på, og jeg bliver ikke mindst rigtig ked af det, men også rigtig skuffet over at vi er så mange i Danmark, der ikke er klar på at hjælpe dem, der har aller mest brug for det.
  Din video har virkelig rørt mig, og du har min fulde respekt! TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Fik så mange kuldegysninger mens jeg så videoen! Jeg er helt enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elna

  Jeg elsker dig. TAK – for at du er dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Super sejt Johanne! Jeg er så enig! Er selv frivillig i en ungtilung gruppe, hvor vi hjælper unge flygtninge med at føle sig velkommen og en del af det danske samfund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Hej Emilie, er der mulighed for at man kan blive en del af den gruppe?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  Jeg er fuldstændig enig med dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg sidder med tårer i øjene nu. Du fik lige beskrevet alle mine tanker om denne rædsomme flygninge debat.
  Jeg synes det er super stærkt, at du står frem og snakke om de ting der er meget vigtige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hold da helt op en god video! Du sætter ord på mine tanker.
  Denne video understreger i den grad bare, hvorfor jeg mener, at du er Danmarks bedste youtuber. Du har god stil, en pisse fed humor, en sans for det kreative og så berører du nogle emner, som jeg ikke ser så mange andre mode bloggere/youtubere berøre.
  Keep up the good work :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Godtschalk

  Det er den bedste video du har lavet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er så enig og meget rørt. Tak, fordi du tager dette sindssygt vigtige emne op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hvad er der for en verden vi lever i…
  Egoismen har taget overhånd, håber at alle der ser dette, tager dine ord til eftertanke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  On point.
  Sidder med tårer i øjene nu.
  Verden er for vild.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM SKAL VÆRE DET NYE ANSIGT FOR CASTING CREME