SEPTEMBER - MUSIK & INSPIRATION

OPFØLGNING: BIO SUPER SLIM MIX

IMG_4387
Processed with VSCOcam with f2 presetP1010811P1010792

I indlægget HER fortalte jeg jer første gang om mine oplevelser med mit Bio Super Slim Mix/Pulver. Og jeg er stadig lige så tilfreds med produktet som dengang. Jeg har tabt mig omkring 1-2  kilo i denne måned (det er cirka en måned siden jeg startede med at spise pulveret) men det svinger meget op og ned, og sådan er det næsten altid med min vægt. Jeg tror også at det har noget at gøre med, at jeg i denne måned har hanket op i mig selv og skåret så meget ned for hvidt brød, pasta og ris som muligt. Men som jeg også skrev dengang, handler det faktisk ikke om at tabe sig for mig, det handler om at få mere overskud, en bedre fordøjelse og dermed være mindre oppustet, og mere oplagt i løbet af dagen. Så det er virkelig en god udrensningskur. Jeg må indrømme at det ikke er hver dag siden jeg startede med at teste Bio Super Slim Mixet at jeg har fået spist min daglige skefuld, når jeg har sovet ude osv. er jeg altså sprunget over – men ellers har jeg spist en skefuld af pulveret dagligt. Nogle dage har jeg blandet det med juice, andre dage har jeg lavet en smoothie, puttet en skefuld i min grønsagssuppe, eller i en omelet. Eller simpelthen bare blandet en skefuld pulver med en deciliter vand, lidt citron og revet ingefærd og taget det som et “shot” – så går det lidt hurtigere! En bøtte Bio Super Slim Mix koster 249kroner og kan købes hos weightworld – det anbefales at man indtager 1-2 skefulde dagligt og med sådan en ordentlig bøtte er der i hvert fald til mange måneder.

Dette indlæg er betalt af Weightworld.dk

3 kommentarer

 • Sofie

  Hvor er dit fine sengetøj fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er trøjen fra du har på i første billede? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Føtex, haha :-) Det er bare en helt almindelig slidt t-shirt :) Tror H&M har nogle lignende.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER - MUSIK & INSPIRATION