SØNDAG I BOYFRIEND JEANS & LACE UP FLATS

PANDURO HOBBY DIY: GREN-LAMPE MED FJER

image1

Untitled

Fjer HER // Lim HER // Grene, find dem i skoven // Lyskæde HER // Potte, Genbrugsfund //
Tip: Hvis du har nogle helt rene/slebne grene, eller drivtømmer kan du male pastelfarvede, eller guld striber for at give “lampen” et lidt mindre råt look

Så blev det endelig tid til endnu en DIY – og det er lidt skørt, men denne DIY har jeg faktisk tænkt på at lave lige siden jeg var ude at rejse i januar-april, hvor jeg blandt andet besøgte den lille vidunderlige Indonesiske ø Gili Trawagan (heaven on earth!) – under så varme himmelstrøg er der ikke meget forskel på inde og ude, det skulle da måske lige være at det er koldere indenfor. Og derfor opdagede vi (Anna og jeg) under vores rejse en  indretnings tendens dernede, som bedst beskrives som “udendørs-indenfor” eller “indendørs-udenfor” sådan noget som sofaer midt på stranden eller puder og lamper under et lille halvtag udenfor, eller omvendt kæmpe palmer og rindende vand indenfor. Der er ikke rigtig nogen begrænsninger for hvornår udendørs stopper og indendørs starter. Og det elskede jeg – og denne lille “lampe” som DIY’en idag er inspireret ud fra stod udenfor på den hyggeligste terrasse med en sofa og flotte puder – sådan ville jeg også bruge den, men jeg har desværre ikke nogen altan eller terrasse (endnu!)
Indlægget her er lavet i samarbejde med Panduro Hobby, som har været så søde at give mig nogle lækre materialer at DIY’e med. Jeg vil derfor lige nævne at hvis du skulle gå lyst til at lave denne DIY eller hvilket som helst andet kreativt projekt, så er det med at være vågen fra den 2. – 4. Oktober hvor Panduro holder Creative Crazy Days – og giver 25% rabat på ALLE VARER, både i butikkerne og på deres hjemmeside HER.
Jeg tror da i hvert fald lige at jeg skal shoppe amok, så der kan komme en mange flere DIY projekter her på bloggen. Let’s get creative crazy!
image4 image3
Reklame: Dette indlæg er sponsoreret af Panduro Hobby.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAG I BOYFRIEND JEANS & LACE UP FLATS