OPFØLGNING: BIO SUPER SLIM MIX

SØNDAG I BOYFRIEND JEANS & LACE UP FLATS

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jakke, Ebay // Jeans, GAP 1969 lignende HER // Top, H&M lignende HER og HER // Sko, HER //

Denne weekend har stået i familiens tegn, med besøg af begge mine søskende, med tilhørende småfolk og den slags. Helt vildt hyggeligt. Jeg tror måske det er et tegn på at man er ved at blive voksen, når man kan sidde og kigge rund på sin familie og glæde sig over at, de her mennesker dem hører jeg  hører til og omvendt. Det er noget sjovt noget med sådan en familie, den vokser sig større med tiden, i hvert fald nogen gange og det synes jeg er ret fedt. Anyways, derfor har jeg stort set ikke brugt min computer andet end til at se lidt godnat-film på i min rødvinsbrandert. Men I får da lige et lille outfit og så håber jeg ellers at mit kamera er klar, parat og fikset indenfor de næste par dage, så I slipper for Iphone kvalitet.

Sponsoreret indlæg: Dette indlæg er betalt af Asos.com

2 kommentarer

 • Super fede bukser:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Tak, de er mine all time yndlings boyfriend jeans! Det er så vigtigt at have sådan et par i sin garderobe :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPFØLGNING: BIO SUPER SLIM MIX