TIp - HER FINDER DU EN BILLIG LYSKÆDE MED GLASpÆRE

LEJLIGHEDENS FØRSTE MØBEL

Processed with VSCOcam with acg presetProcessed with VSCOcam with acg presetProcessed with VSCOcam with acg preset

Dette indlæg er sponsoreret af Ellos.com og indeholder affiliate links.

1.699DKK HER // 2. 599DKK  HER // 3. 169DKK HER // 4. 169DKK HER // 5. 450DKK stykket IKEA // 6. 200DKK IKEA // 7. Vintage // 8. Vintage // 9. Søstrene Grene (mange år gammel) + DIY.

Indtil videre har jeg hverken spisebord, stole, sofa eller nogle andre møbler. Til gengæld har jeg 3 marrokanske tæpper, en masse puder, potteplanter og plakater i massevis – OG nu også et mega fint rullebord! Bordet er fra ellos.com og jeg har kigget på det i mange måneder og nu hvor jeg har fået nøglerne til lejligheden var det endelig tid til at klikke det hjem (og også fordi jeg var så heldig at få det forærrende af ellos!) Det er min plan at jeg skal finde en eller anden form for slyngplante som skal falde ud over siden på rullebordet – men for nu er det min mini-palm og kaktusser der pryder bordet. Fugleburet er iøvrigt gammelt og var oprindeligt en grim lysegrøn farve indtil jeg gav det en tur med en guld-spraymaling, jeg synes faktisk at resultatet er blevet ret fedt. Måske det skal hænges op i et af lejlighedens hjørner, det har jeg endnu ikke helt besluttet.

1 kommentar

  • Nanna

    Tillykke med lejligheden, og hvor er det et lækkert hjørne du har fået stablet sammen!

    Tak for inspiration til fugleburet! Jeg har det eksakt samme fra Søstrene Grene ( i den hæslige grønne farve) Jeg købte det i sin tid, men har aldrig kunnet finde plads til det, så det har blot ligget i en kasse…
    Nu vil jeg agere copycat!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIp - HER FINDER DU EN BILLIG LYSKÆDE MED GLASpÆRE