BRAUN GIVEAWAY: VIND Silk Epil 9-961E


Processed with VSCO with a4 presetIMG_1176Processed with VSCO with a5 preset

Dette indlæg er sponsoreret af Braun.

I sidste uge testede jeg Brauns Silk Epil 9-961e, et epilator-sæt med eksfolierende børster, som jeg er super glad for. I kan se videoen med test HER. I dagens indlæg bliver det imidlertid endnu sjovere – i hvert fald for én af jer. For jeg har fået muligheden for at forære et styks Braun Silk Epil 9-961e, til én af jer. Og det er altså et produkt som man virkelig går hen og bliver glad for i længden. Jeg synes især at det er skønt at kunne bruge en epilator om sommeren, hvor – jeg personligt, har bare ben stort set hver dag, så er det altså dejligt kun at skulle fikse benene en gang hver 14 dag!

Sådan deltager du:
Skriv en kommentar til dette indlæg og del dit bedste sommer-beauty-tip med mig, hvad bruger I f.eks til at holde jeres hår lækker med om sommeren? For jeg synes altid at mit tørrer sådan ud, af sol og saltvand. Så kom mig til undsætning med jeres sommer-beauty-tips og deltage samtidig i konkurrencen om et styks Braun Silk Epil 9-961e.
Good luck!

189 kommentarer

 • Smagsneutral kokosolie, avocado, jordbær og citron er den lækreste sommer-hårkur man kan lave selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Petersen

  Mit sommertrick er kokosolie som jeg blander med essens lavet af citronskal. Det fugter mit hår, hjælper på solskoldet hud, og har den helt perfekte duft af sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommertip er at være glad og bruge tiden med dem man holder af! I forhold til hår, så er en lidt kortere frisure altid dejligt og sundt for håret, og det kan se så fint ud, især om sommeren! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg elsker kokosolie, det er virkelig godt for håret og så er det jo naturligt og fri får en masse tilsætningsstoffer, jeg tager lidt (ikke ret meget for så bliver håret fedtet) i spidserne mens mit hår er vådt, og mit bliver bare så blødt af det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Wehrs

  Mit bedste sommer-beauty-tip er helt klart at sørge for at pleje sit hår og give det masser af ekstra kærlighed, da det især i denne periode udsættes for ekstra meget, der kan slide på det. Mit yndlingsprodukt er morrocanoil, som jeg har brugt i de sidste to år – og mit hår er blevet fantastisk sundt på trods af afblegninger og dagligt brug af glattejern! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Mit bedste tip er at bruge tørshampoo, da håret ikke har godt af at få vasket sine naturlige fedtstoffer væk. Så slipper man også for at bruge tid på at vaske og tørre det, og så er der mere tid til andet sjov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie K.

  Mit bedst sommer-skønhedstip er kokosolie. Det er så lækkert et produkt som kan bruges til alt! Jeg elsker hvordan den fugter min krop og jeg bruger den som erstatning for min bodylotion, men man kan også bruge det i håret hvis man vil have mere fugt ind i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie M

  Den lækreste hårsbalsam med kokos fra Tresemé, selvfølgelig fundet på udsalg i den lokale Netto, sørger for, at mit hår er sundt at se på og dufter lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Olie, olie, olie! Bruger det til alt på en solferie. Til huden mens jeg soler, efter sol så de bliver lækre gyldne og får fugt samtidig – Til håret om natten, efter en dag på stranden hvor det bliver tørret ud af sol og saltvand. Tak for en fantastisk blog, har fulgt med on/off de sidste 4-5 år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Mit bedste sommer-beauty-tip må helt klart være at smøre lidt kokosolie i længderne af mit hår, inden jeg går i seng. Så fletter jeg bare håret og lader det sidde natten over og vasker det så ud om morgenen. Det virker bedst, hvis man gør det et par gange om ugen. Det har virkelig reddet mit hår, som er særligt tørt om sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er ved at pakke de sidste ting sammen, da jeg har været bosat i Nepal i en længere periode og nu er på vej hjem til kolde DK. Det der har reddet mit hår har været EVO’s Happy Camper. Et andet sommer beauty tip, i min optik, er at holde sig væk fra den skarpeste sol mellem 12-15. Jeg har slet ikke tal på de forbrændinger jeg har fået, og sidst var det rigtig, rigtig slemt. Derudover er solcreme i gode mængder et andet klassisk tip :)
  God sommer! Ps. ved ikke om jeg er for sent ude ift. konkurrencen, men synes du skulle have især hårtippet alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Bruger min “Goodbye damage”-hårkur én gang om ugen, og ellers skifter jeg mellem at bruge kokosolie og hårolie fra garniét efter jeg har vasket hår. I spidserne og længderne mens håret stadig er fugtigt. Lækkert og nemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mit sommertip er egentlig ret simpelt: Kokosolie er genialt til både at fugte hud og hår med, husk altid solcreme, til at beskytte huden mod UV-stråler, og hav altid et glas hvidvin i hånden – så er man godt på vej :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Kokosolie til håret syntes jeg redder mange sommerdage :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Mit bedste sommertip er, at bruge kokosolie til at få de røde trælse prikker ved på benene efter epilering – men min er lige stået af, så at vinde en ny ville være en fantastisk del af sommeren! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Skovbak

  Mit tip er tørshampoo, så man kan springe en enkelt hårvask over i ny og næ, så der er ekstra meget tid til sjov :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Kock

  Mit tip er at bruge Kokosolie til ens hår vist det er ødelagt da det giver fugtighed til håret og så bruge solcreme da det er vigtigt at passe på ens krop da man skal bærer rundt med den hele livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Lav din egen lækre bidy-scrub;
  Lige dele kaffegrums og rørsukker blandes med olie (jeg bruger avokado olie), scrub kroppen inden du går under bruseren og brug en hamp handske for bedste resultat!

  Det giver den lækreste bløde hud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Kokosolie i håret er bare fantastisk! ellers en nærende og fugtgivende hårkur en gang om ugen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika

  Mit tip er solcreme, og masser af indvændig olie! Fx kokosolie hver morgen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Kokosolie er godt til alt og alle :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Aloe Vera er super dejligt, hvis man er blevet solbrændt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  Mit sidste trick må være at du skal nyde sommeren! Du er så smuk en pige at du ikke behøver alverden kosmetik mv så hold dig så vidt muligt fra det!
  Spis en stor is, skru helt op for musikken og dans en bette dans, nyd sommerens lækre frugt og bær, stop op og duft til blomsterne, nyd en cafetur med veninderne, sig til dig selv at du er lækker hver gang du kigger dig i spejlet osv osv.
  Bare NYD det. Sommeren er hurtigt ovre så det gælder om at nyde den så meget som muligt!
  Derudover vil jeg lige tilføje til alt det om kokosolie at ja; olie er sundt og godt for mange ting men der er altså en grund til at kosmetikfirmaerne mv har brugt årtier på at udvikle det der er bedst for os – ud over selvfølgelig at tjene penge. Det skal siges at jeg har også en kokosolie stående som jeg af og til bruger i min hovedbund mod eksem på benene mv men det er efter min mening blevet hypet fuldstændigt op (se bare antallet af kommentarer omkring netop dette) til at der sågar er folk der børster tænder i det. Det er naturligt og sundt men slap lige lidt af. Olivenolie og andre over er ligeledes sundt men det gælder egentlig mere om indtage dem frem for at smøre de på huden i håret og diverse andre steder. Hvis man “smører” systemet indefra med sunde olier og fedtstoffer som avokado, laks, olivenolie, kokosolie samt andre umættede fedtsyrer burde gøre at du i det mindste ikke behøver at smøre olie i hår og hud hver evigt eneste dag!
  Undskyld det blev sådan et surt opstød jeg bliver bare nogle gange irriteret over diverse hypede og forbigående tendenser!
  Det jeg kom fra var at minde dig om at nyde sommeren med alt hvad det indebærer. Dans en dans foran spejlet og ellers bare fortsat være dit skønne jeg!
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  Mit næstsidste trick er skygge. Brug en solhat, en kasket, en parasol, at gå indenfor eller hvad der nu virker for sig. Man skal helst holde sig væk fra solen som min mellem 12-14 og det er bedst at holde sig indendøre i perioden 12-15.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  Mit 5. (Eller 6. Trick – kan ikke huske hvor jeg er kommet til) er faktisk ikke noget jeg ved så meget om da jeg selv er i eksperiment fasen.
  Jeg eksperimenterer pt selv med alovera gel i stedet for creme. Jeg bruger det lige nu direkte fra planten men jeg har tidligere brugt det fra tuber. Tidligere brugte jeg det kun til efter barbering, sårheling mv men denne gang er jeg gået all in. Jeg kan ikke sige så meget om resultatet endnu da jeg kun har været i gang i en uges tid men umiddelbart er min hud blevet klarere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  5. Hudtrick er fedt og fugt udefra også. Brug cremer med både fedt og fugt for at holde huden i balance. Brug i ansigtet en creme tilpasset din hud men husk at tage hensyn til årstiden. Vi skal sjældent bruge samme creme året rundt omend mange (inkl mig selv) oftest bruger den foretrukne creme året rundt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  3 trick er beskrevet lige oven oven så jeg går videre til mit 4. Trick!
  4. Trick er fugt! Og det får man gennem vand vand og atter vand – ja eller anden form for væske som sodavand, hyldeblomstdrick mv. Jeg ved godt at vand er sundest men det smager efter min mening lidt kedeligt i længden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  Mit andet hudtrick er at bruge solcreme hver dag også på overskyede dage. Jeg er selv helt vild dårlig til dette men det er så vigtigt at beskytte sin hud. Man skal nok blive brun alligevel og ellers er mit 3. Trick faktisk at bruge selvbruner hvis man gerne vil være brun og så holde sig lidt mere væk fra solen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  Det må være nok hår tricks tænker jeg så lad os gå videre til huden.
  1 trick her er at eksfoliere huden mindst en gang om ugen og helst 2 gange om ugen. Det gælder både kroppen såvel som i ansigtet,
  Når man eksfoliere fjerner man de døde hudceller og huden har derved nemmere ved at optage de produkter vi ellers smider på den! Derudover er det med til at holde på solvarmen i længere tid (hvor mærkeligt det ellers lyder). Grunden til at man hurtigt mister sin brune farve efter en ferie er at de døde hudceller falder af og jo mindre man eksfoliere sin hud inden solbadning jo hurtigere vil de døde hudceller ryge af af sig selv og dermed mister man hurtigere sin brune farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  4. Trick er at bruge en solbeskyttelse til håret. Det er sol, klor og saltvand der udtørrer håret så en solbeskyttelse er nødvendig hvis du vil forhindre tørt hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  3. Trick er at smøre olie og eller serum i spidserne hver dag! Det lyder voldsomt men håret trænger til fugt hver dag lige som vores hud og hvis man kun gør det fra ørene og ned bliver håret ikke fedtet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  2. Tric er at vaske hår så sjældent som muligt! Anvend evt lidt tørshampoo i bunden hvis det bliver for fedtet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  Du får lige lidt sommer beauty tips delt over flere omgange da det ellers bliver for uoverskueligt!
  1. Trick er hårkur! Hårkur, hårkur og hårkur mindst en gang om ugen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kokosolie som highlighter!! Kokosolie generelt, både til at rense huden med, til spidserne i håret samt til at holde hænder og neglebånd bløde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kokosolie som bodylotion, makeupfjerner og læbepomade! Virker til alt nærmest. Er specielt godt til efter barbering :) Huden bliver SÅ blød, og man undgår røde knopper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla P. Ngu

  Kokosolie til at rense huden, det er så fantastisk! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Vand, vand og solcreme! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  En gid fugtighedcreme er lykken her i den tørre luft nu det er sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mit bedste sommer beauty-tip er noget så simpelt som VAND. Det hjælper både på hud, hår og ikke mindst velvære!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mit bedste sommer-beauty-tip er, at farve bryn og vipper, således man slipper for, at have make-up på i sommervarmen, hvor man risikerer, at det ikke sidder som det skal, efter et par timer ;-) Desuden, plejer jeg både vipper og bryn med en serum til dette, så man får et lækkert og naturligt look, som jeg personligt foretrækker, især til solbrun hud – som selvfølgelig skal beskyttes med solfaktor, hvor jeg hest bruger en olie til dette formål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Hansen

  Mit bedste sommer beauty-tip er at bruge solcreme – og MASSER af det! Man undgår at blive solskoldet samt at få de farlige stråler. Også undgår man at komme til at ligne en rosin alt for tidligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kokosolie! Kokosolie til alt nærmest.. Jeg bruger det på kroppen, i håret og nogle gange som mundskyllemiddel (ja, lidt sært..) Men det er simpelthen rigtig godt og et naturligt produkt – desuden dufter det skide lækkert og er rigtig sommer-ish.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste beautytip til en lækker sommerhud er at bruge minimal makeup og så ellers bare mascara. På den måde får huden en naturlig solglød, som jeg synes er et musthave i sommeperioden :) Jeg plejer at bruge Cliniques Moisture Surge dagcreme, så huden får godt med fugt og samtidig får en glød og strålende hud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mit bedste beauty-tip er, at bruge aloe vera gel efter epilering af mine ben. Det køler og får de røde knopper, som kan komme efter barbering, til at forsvinde.
  Jeg bruger selv en epilator til at fjerne hår på benene. Desværre er det en gammel model, så det kunne være lækkert at opgradere med en ny lækker model, som denne fra Braun – krydser mine fingre!
  God sommer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg bruger hårkur fra Zenz i mit lange og naturligt blonde hår. Den er fantastisk for mit hår og ellers sørger jeg for at drikke rigeligt med vand, det lyder elementært, men det gør underværker at holde sin krop gennemfugtet både indefra og udefra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smør et godt lag kokos eller mandelolie over hele kroppen efter en dag i solen. Det giver dejlig fugt og en lækker glød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja ann

  Mit bedste sommer råd må være at købe en kæmpe stor aloevera plante og bruge den både som hårkur, ansigtet og på hele kroppen. Den er så fugt givende, den dufter dejligt og så er den virkelige perfekt til hud som har fået sol! Aftersun osv er simpelthen så dyrt – så her har du en god hårkur og hudkur :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Justine

  The best tip for summer in general is: take the best what summer gives and get give away what is not wanted. So, treat your skin and hair from inside with a plenty of water and seasonal fruit and veggies. At the same time get rid of dead skin and bodily hair longer than 0,5 mm ;). And for those who really can’t stand the heat: enjoy the sauna and the feeling of coolness when you go out. Hilsen fra Munkebo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg bruger altid solecreme. Det beskytter huden mod at udtørre og så beskytter jeg min lyse hud ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit bedste sommertip må være at få farver bryn og vipper. Jeg er all in for det naturlige look, og hader at bruge make up om sommeren hvor jeg hellere vil vælte rundt i sand og salt . Ellers må jeg anbefale det trick som alle kender, men husk at drik en masse vand, jeg har virkelig kunnet se stor forskel på mon hud (specielt i ansigtet) efter jeg webleverandør opmærksom på dette ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Mine bedste sommer tips er, at putte en klat kokosolie, på størrelse med et blåbær, i spidserne natten før man skal i bad. Dette giver spidserne fugt, en lækker glans og så dufter kokos jo mega sommerligt. Et andet godt tip er at give hovedbunden en lille omgang massage inden man skal i bad, for at fordele den naturlige hårolie, det giver også vildt meget glans. Ellers masser af solcreme, for at beskytte huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Løkke

  Jeg bruger kokosolie i spidserne – det dufter dejligt og gør håret blødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Solcreme, solcreme, solcreme. Det er så forbandet vigtigt. Jeg har lysfølsom hud og bruger altid faktor 50. Du vil fortryde det hvis det uforudselige en dag sker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mit bedste råd til sommer tørt hår er efter anvende hårkur i HELE håret efter shampoo og skylle det ud efter et par minutter. Det er en udbredt misforståelse af balsam/ hårkur samt hårmaske kun hører til i spidserne. Tricket har jeg lært af en kendt svensk frisør og det VIRKER. og nej håret bliver ikke fedtet, vores hovedbund og hår på toppen har ligesåmeget brug for fugt som det nederste. Ligesom ens hud har brug for fugt- har hovedbunden så der kommer nyt sundt hår ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Jeg bruger Argan olie i håret,det får det ikke til at blive så tørt, og en hårkur med kokosolie,gør underværker. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Brug facemist til din hud. Huden trænger virkelig til noget fugt, og for mig gør det underværker lige at friske huden op indimellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg bruger meget jojoba olie om sommeren.. Til neglene, men også i shampoo for at beskytte håret. Og så er jeg fan af uv spray til håret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Stæhr Hansen

  Altid solcreme – du skal nok få farve alligevel ;-)
  Og så vil jeg anbefale dig at bruge en lækker hårmaske en gang eller to om ugen. Det er i hvert fald godt for mit hår som også let tørrer ud i sol, klor og saltvand 💁🏼
  Et sidste sommer-beauty-tip fra mig er at holde fødderne pæne. De bliver trods alt vist frem i ret mange måneder. Så giv dig selv tiden til at få de døde hudceller skrubbet af, en god fodcreme på og afslut med en fin lak på neglene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Da solen er noget af det som ælder huden allermest, ville jeg anbefale ALTID at bruge solcreme! Man kan se en betydelig forskel på de som over længere tid har været en del af et arbejdsmiljø, hvor de har været udsat for høj UV-stråling og de som generelt har passet på deres hud og sørget for at holde den beskyttet.

  En anden ting som er god at være opmærksom på er, at de fleste solcremer faktisk kun beskytter mod UVB-strålerne, som er dem man kan se med det blotte øje – altså solen. Det er dog helt forkert! UVA-strålingerne er faktisk dem man skal beskytte sig bedst mod! Det er dem som forsager rynker, kræft og dybe solskader. Det som er lidt tricky ved de her UVA-strålinger er, at de faktisk er her alle årets 365 dage. Det er derfor generelt vigtigt altid at have SPF i sin dagcreme, uanset årstid. Jeg håber det var til hjælp :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Bland olie i dagcremen – det giver en flot hud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Masser af solcreme og vand :) Både godt for huden og sundt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt

  mit bedste sommertip er vand :D det er godt for både hud og hår samt generel sundhed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Iskold hvidvin med Sprite er mit bedste sommertip, angående beauty må det være lækker lak på alle ti negle :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Jeg plejer at give mine hårspidser olie som jeg blander med citron

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  Om sommeren bruger jeg en god hårolie for at holde mit hår blødt og sundt og sørger derudover for at bruge så få stylingprodukter som muligt og derudover kun vaske hår hver anden dag. God sommer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie Frandsen

  Personligt HADER jeg make-up på de helt varme sommerdage, hvor sveden bare pibler af mig! Så jeg plejer hver sommer at farve min vipper med et “home-vippe-farve-sæt”. Det er nemlig både nemt og billigt i længden, og mascaraen kan blive liggende hjemme på hylden ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Neglelak i fine farver på fingre & tæer.
  Og tæerne holdes smukke med ugentlig slibning & indsmøring med creme hver 2. aften før sengetid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Friis

  Mit all time favorite sommer-beauty-tip er at komme ud i solen og få noget kulør – og vigtigst af alt skal man huske en god solcreme (anbefaler P20!) som udover at beskytte også gør farven på huden pænere og får den til at holde længere. Derudover bruger jeg altid argan oil i håret, da det modvirker at håret bliver tørt af sol og saltvand og i stedet gør det blødt og glansfuldt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Mit bedste tip er at få farvet øjenvipper og -bryn inden ferie, så man ikke skal bekymre sig om mascara og så videre, når man bader og sveder. Det synes jeg er super rart. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Matas parfumefri fugtighedscreme (næsten) hver aften – så skæller huden ikke af pga. solen. Til håret er lidt olivenolie genialt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga

  Kokosolie!!! Til kroppen og som hårmasken en gang om uge :-O <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har engang prøvet at der blev stjålet nogen pengesedler fra mig, da jeg var på stranden. Efter den episode, tog jeg en opbrugt læbestift, rullede mine pengesedler sammen, og derefter lagde jeg mine pengesedler ned i den gamle læbestift. Jeg tror ikke folk vil stjæle en læbestift ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene L

  Jeg bruger en masse spray conditioner, skifter mellem forskellige, men lige nu bruger jeg en fra urtekram, kommer den både i vådt nyvasket hår og i tørt hår, især i spidserne. Det er min summer-to-go for håret og det holder det i form fra skader fra vind og saltvand. Spraye bare løs, he he! God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  mit tip er måske også lidt banalt, men jeg er ret glad for en god solcreme (bruger pt avene), som både beskytter og fugter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Lidt bronzer på kravebenet ser super fint ud og understreger den flotte sommerkulør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  En rigtig god hårkur en gang om ugen. Køb et drøn lækkert produkt og nyd sommeren og det dejlige bløde hår god sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Mit bedste tip til håret er en god hår kur og så noget olie der beskytter med UV og er varme beskyttende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Mit bedste beauty sommertip er Hybenkerne olie, det er virkelig en redning til solmættet (nogen gange lidt for meget) og fugthungrende ansigtshud, det kan virkelig udføre mirakler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Leth

  Mit bedste tip må være at komme en klat nivea creme (den der fede slags som fås i blå bøtter) i håret efter man har vasket det. Det holder det lækkert,selvom det udsættes for sol og saltvand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasia

  Mit bedste sommertip må være noget så simpelt, som at slappe af og sætte pris på sig selv, sin krop og den man er. Alt for mange (kvinder især) fokuserer desværre alt for meget på hvorvidt de er bikiniklar eller ej.
  Kære kvinder – I er smukke og dejlige præcis som I er!!! Lad være med at sammenligne jer med andre når i ligger på stranden eller går på gaden.
  Gør noget godt for jer selv – forkæl jer selv med en ny bikini eller få en lækker pedicure, husk solcreme, solbriller og et kæmpe smil, så skal det nok blive en lækker sommer ;)
  And stay hydrated!
  Ps. Johanne – tak for en fantastisk blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara H

  Mit bedste sommertip mod tørre spidser er kokosolie, men derudover lider jeg nogle gange over at blive skoldet i skildningen. Derfor kan man bruge forskellige sol-sprays i håret. gerne en som ikke fedter så meget fx Vichy, så undgår man ihvertfald solskoldning i hovedbunden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara HB

  Mit bedste sommertip er at bruge noget olie i spidserne. Det kan være mange forskellige olier, både dem til kroppen eller håret eller kokosolie. Man kan får at pifte det ekstra op bruge en af de der olier, hvor der er guld glimmer i, så får ens hår et dejligt skær af guld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kokosolie! Til alt – hår, ben, hænder, ansigt! Og som en bonus bliver ens ben skinnende og virker lidt mere brune :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Mit allerbedste tip til at få en lækker sommerhud er frisk aloe vera og citron. Du kan f.eks påføre væsken fra en aloe vera i ansigtet som en slags maske, og lade det sidde indtil det tørrer ind. Derefter knider du citron rundt i ansigtet, også vaskes det af med en varm klud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Tage hårolie i hårspidserne når du står op, og når du går i seng. Og et andet godt råd er at drikke en masse vand :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Mit bedste sommertip er at bruge vaseline oven på læbepomaden inden man går i seng. Først putte man en lækker læbepomade på, og så vaselinen til at “coate” det hele ind. Du vågner op med super bløde og lækre sommerlæber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Mit bedste tip til håret om sommeren, er at jeg ca 1 gang om ugen, inden jeg går i seng tager en hårolie (som jeg bruger hverdag) men så kommer jeg en stort lag i mit hår, så det bliver helt fedtet, og så sover jeg med det, og vasker det ud dagen efter – desuden skylder jeg altid mit hår efter med koldt vand når jeg er i bad, da jeg synes det har en super god effekt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  mit tip må være: Brug skum! Ens ben bliver SÅ bløde af det, og det smarte ved det er, at man kan se hvor langt man er kommet på benet :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M.

  Min sommertip, især til lækkert og sundt hår er – kokosolie. Jah, kokosolie er en fantastisk opfindelse, og gør i den grad et godt stykke arbejde. Man påfører bare en lille sjat i hånden og masserer godt ind i håret, og især spidserne – så sover man med det, og vasker det dagen efter. Det er virkelig noget der hjælper, i hvert fald for mig.
  Mange sommer hilsner fra Julie ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Mit bedste tip må være hvordan man får et flot sommerhår.
  Hvor det er vigtigt at undgå hårvask for ofte, men når man så vasker hår at tage sig tiden til at gnide shampooen godt rundt i hovedbunden da det sætter gang i blodomløbet.
  I spidserne kommer jeg kokosolie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone O.

  Mit bedste sommertip er at få farvet vipper og bryn! Det sparer en for tid og man behøver ikke bekymre sig om mascara der løber eller brynmakeup der bliver svedt af i varmen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mit tip er at huske ens hovedbund i solen! Matas har lavet en ny spray med sol faktor i, for tit bliver man faktisk solskoldet i hovedbunden, uden at tænke videre over det. Det er irriterende og holder ikke i længden, så det er et punkt jeg har føjet til min solbeskyttelses rutine, mest på ferier :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Kristensen

  Jeg er vild med kokosolie – især til kroppen som bodylotion. Nogle gange kan jeg dog ikke forlige mig med den stærke duft af kokos, der kan forstyrre parfume mv., og andre gange irriterer det mig at olien ikke trænger super hurtigt ind i huden. I de tilfælde er jeg vild med at bruge babyolie, enten i badet lige før jeg slukker for vandet, eller lige efter mens huden stadig er fugtig. Man får så lækker hud af det, det trænger hurtigt ind og det dufter ikke af noget særligt.
  Mit andet tip er honning, der fungerer fantastisk som ansigtsmaske, da det både er antibakterielt og fugtgivende (og i det hele taget bare ret lækkert ;) ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  Jeg lever af kokusolie! Jeg bruger dem som bodylotion, hårkur, til at samle spidserne, fjerne makeup og så spiser jeg en skefuld hver morgen for at holde mig godt fugtet indvendig også. Til det med håret, så plejer jeg at komme et ordentlig lag i om aftenen når jeg er på ferie, og så lader jeg bare være med at skylle det ud når jeg går til poolen, så det bliver fugtet hele dagen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit bedste tip vil være at sørge for, så vidt muligt, at håret aldrig er vådt og bare tørrer igen uden at komme noget i det. Det kan fx være en god olie, balsam e.lign. Hvis håret hele tiden bliver vådt og tørrer afsig selv igen, så bliver det desværre ekstra tørt :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique Kristiansen

  Olie! En god olie kan virkleig være nyttig. God til at blande med foundation eller bare til pleje af huden. Giver en god glød til kroppen og plejende for håret. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Mit bedste sommertip for at give håret fugt ville være at blande en lille smule leave-in conditioner med en hårolie, som man påfører i håret, mens det er vådt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit bedste tip kommer fra en dykkertur, hvor jeg brugte 14 dage i saltvand og solen – noget der virkelig slider på håret. Vi var nogle tøser, der delte tips for at kunne komme ud på den anden side med skønheden i behold.

  Til det her tip skal du bruge:
  1 flaske vand
  Balsam
  Et hårelastik

  Når du har været i saltvand er det ekstremt vigtigt at skylle håret efter med ikke-saltvand. Hav en ekstra flaske postevand med i tasken og skyl dit hår så snart du kommer op af vandet. Smid derefter EN MASSE balsam i håret og smid det op i en knold. Herefter skal det bare sidde i nogle timer – det tørrer måske ind, hvis du stadig er i solen, men det er helt fint. Skyl derefter ud med resten af vandet fra flasken eller når du kommer hjem og du har det lækreste hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine

  Drik vand! Meget banalt – men dog yderst vigtigt 🌞 Wuhuu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Mit bedste sommertip er noget kedeligt og banalt – men vigtigt! Beskyt dig (altså hele dig) for solen: brug solcreme, hårolie, solbriller, solhat! Jeg tror at kroppen i sidste ende vil takke os for det :-*
  Derudover sparer jeg altid på makeuppen om sommeren – hvad er mere dejligt end brune kinder (det kan man godt få, på trods af SPF i ansigtet) og fregner på næsen og afblegede øjenvipper?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Andersen

  Mit bedste sommer-beauty-tip er, at hvis man normalt bruger mascara eller farver sine øjenbryn op, er det super nemt at farve dem om sommeren så man slipper for at makeupbesværet hvis man ofte smutter en tur i poolen eller havet :). Jeg nyder i hvert fald at slippe for besværet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Fugt og solbeskytter!
  Drik masser af væske, fugt huden og beskyt den, for Guds skyld, både med faktor og med solbriller/skygge, hver dag! Meget gerne bruge solcreme hver dag året rundt. Når UV indekset ikke er højt ( efterår, vinter og forår) skulle en dagcreme med spf være nok:)
  Husk, at du stadig får farve af solen hvis du beskytter den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ager

  Olier, olier og olier til håret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mit bedste sommertip må være bare lige at ligge ude en halv time om dagen. Jeg vil gerne have en dejlig glød, men har altså ikke tid til at ligge en hel dag ved stranden. Så jeg prøver så vidt muligt at ligge ude i haven bare lige 20-30 min hver dag og det giver altså en god farve i længden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Jeg bruger altid en god solcreme med høj SPF, for at beskytte huden. Det gælder også i ansigtet og på læberne, samt en god olie til håret. Hver aften bruger jeg en aloe vera creme, som er let og tørrer hurtigt, samt giver en dejlig blød hud, og giver huden mulighed for at ånde. Ellers de gode gamle tips, drik rigeligt, sov nok og få nok D-vitamin ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle F.

  Lidt olie (kokos, argan.. hvad man lige har) i håret en halv time inden et bad, og start så med shampoo inden håret gøres vådt. Desuden er det altid lækkert med et fodbad og efterfølgende neglelak på tæerne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W.

  Mit bedste sommer-beauty-tip må være kokosolie. Jeg døjer personligt med meget gøre ben, men nu har jeg fået som vane hver morgen at smøre hele min krop ind i kokosolie. Jeg bruger også kokosolien i mit hår efter jeg har været i bad, hvilket efterlader mit hår blødt og glat + en dejlig duft af kokos ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Hansen

  Mit bedste sommertip må være at huske SPF i sin dagcreme! Dette beskytter den sarte hud i ansigtet + giver en pænere overflade inden påføring af male-up end hvis man brugte en almindelig solcreme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy H

  Kokosolie til håret er så lækkert!! Det giver så meget fugt. Dog skal man passe på, for der skal kun bruges meget meget lidt, ellers ender man hurtigt ud med fedtet hår ;-) udover det bruger jeg en spf til håret, min er bare fra Kiko, og har derfor været ret billig- men anyway så virker den, og mit hår slides slet ikke så voldsomt at solen og saltvandet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NICOLINE JUHL

  Mit bedste tip er at bruge en god hårkur. Jeg plejer at komme den i håret om aftenen og så sove med den, så den får massere af tid til at trænge helt ind :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Saltvand spray til håret !!! Det bruger jeg hele sommeren til at holde håret lækker beachy, i min taske har jeg altid en pakke rense servietter og en Face mist til at friske min hud Op i varmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zilje

  Mit bedste tip til skønhed om sommeren er helt enkelt at få drukket nok vand, det er vigtigt for at opretholde hudens glød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Mine bedste beauty-sommertips, er helt sikkert en god harolie. Ens hår tørrer altid ud om sommeren, og sådan en omgang kan virkelige redde én. Mit andet fantastiske tip, er helt sikkert at have pæne og velplejede fødder. De får både creme, fil og en smuk sommerlig neglelak på. De to ting er must-haves om sommeren ifølge mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvad angår håret, så er hårolie altid et must om sommeren! Det undgår at håret tørre ud af solen og saltvandet, og derudover så giver det jo lige den ekstra glød, som alle elsker!
  Et andet beauty-tip er at jeg altid sørger for, at farve mine øjenvipper inden ferien – så man altid render rundt med lange smukke vipper og ikke behøver, at koncentere sig om, hvorvidt man ligner en panda efter en dukkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvad angår håret, så er hårolie altid et must om sommeren! Det undgår at håret tørre ud af solen og saltvandet og derudover så giver det jo lige den ekstra glød som alle elsker!
  Et andet beauty-tip er at jeg altid sørger for Derudover så sørger jeg altid for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg gør altid det at jeg sover med kokusolie i mit hår 1 gang om ugen. Det har gjort en kæmpe forskel for mit hår😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Jacobsen

  Jeg får altid klippet mit hår og får tyndet det godt i starten af ferien😄 synes altid det gør det meget nemmere at holde, og så ser det super lækkert ud, når jeg bruger godt med min yndlings hårshampoo fra Sunsilk (den gule)😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Saltvandsspray til håret giver et lækkert messy look her om sommeren. Bruger det hver gang efter hårvask 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  En lækker bodyscrub efterfulgt af Kokosolie, som jo meget passende kan bruget til både krop og hår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Mit bedste beautytip om sommeren, er at bruge bodyscrub dagligt, for at gøre huden klar til sommer og sol. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mit bedste tip er helt klart kokosolie til håret (og kroppen!). Det fugter håret like nothing else, er budgetvenligt og dufter skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Næslund Madsen

  Jeg synes det bedste beautytip om sommeren er at drikke en masse vand. Jeg føler bare at det gør huden rigtig frisk og lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mit bedste sommer tip til håret er at bruge hårkur to gange om ugen, og lade håret luft tørre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg elsker personligt selv at bruge massere af hårolie! Jeg bruger det hver aften inden jeg går i seng. Desuden bruger jeg en plejene shampoo (vitamin shampoo fra matas) og en balsam fra loreal til til glansløse hår. Det virker også godt at bruge kokosolie. Jeg bruger det engang imellem om aftenen. Jeg tager noget i mine spidser, laver en fletning og sover med det. Næste morgen tager jeg et bad. Så er håret, SÅ blødt! Håber tipsene kan gavne! Knus😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Kokosolie må være mit svar. Det er godt til alt! Til det tørre hår, den solbrændte hud, og man kan endda bruge det til at få hvidere tænder – der bruger man forhåbentligt en anden bøtte kokosolie. Det er et mirakelmiddel, som jeg håber alle kender til. God sommer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit sommerbeautytip er er tip til håret. Brug masser af balsam, og lad det sidde længe og i hele håret, så bliver det lækkert og blødt i lang tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tørbørstning! Inden du hopper i badet, børster du kroppen med en stor børste, og når ud efterfølgende smører kroppen ind i creme (eller olie, som det er foreslået en del), vil du opleve hvor meget bedre din hud optager fugten. Derudover modvirker det appelsinhud, da det øger blodcirkulationen. Du slipper også for at skulle købe bodyscrub – godt for miljøet og pengepungen ;) Men jeg kan helt klart anbefale det, er selv blevet helt hooked, efter jeg endeligt har sluppet for de tørre stænger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mit bedste beauty tip er hver morgen at tage en lille dans i undertøj foran det store spejl og kigge på mig selv og sige: “du er sku lækker ! Det bliver en fantastisk dag”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tørbørstning! Inden du hopper i badet, børster du hele kroppen med en stor børste, og når du efterfølgende smører dig ind i creme (eller olie, som foreslået en del gange) oplever du, hvordan din hun optager fugten helt vidunderligt. Derudover skulle det virke mod appelsinhud, øge blodcirkulationen og så slipper man ikke mindst for at købe bodyscrub – godt for miljøet og pengepungen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Mit bedste beauty tip er kokosolie, da det kan bruges både til hår og krop :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Mit bedste sommer beauty tip er at bruge kokosolie, som kan bruges til rigtig meget. Jeg synes især det er rigtig godt at smøre på efter barbering :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kokkosolie. Kan bruges til det hele! : hårolie, ansigtscreme, bodycreme, fodmassage-creme, rød baby numse, hududslæt og så kan det også bruges i madlavning(elsker kylling stegt i kokkoslie) 👌😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Toft

  En god olie gør underværker for håret her til sommer. Samt en hårkur til ekstra forkælelse en gang om ugen 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Mit bedste tip er kokosolie, sådan en bøtte koster ca. 30 kr. i Normal. Og jeg bruger den som hårolie i hårspidserne, fugtighedslotion på hele kroppen, barberskum til benene, makeupfjerner, ansigtsmaske og hårmaske. Faktisk til alt kan den anvendes, og det er 100% naturligt og så giver den en mild duft af kokos. Og hvis den duft ikke er sommer, så ved jeg ikke hvad er. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Bjørg

  Jeg bruger olier og en granatæble shampoo+balsam fra Matas :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Når jeg døjer med tør sommerhud efter solbadning og klorvand skrubber jeg hele min krop med kaffegrums. Jeg tager en kop grums med i badet og blander det med min yndlingsshowergel. Kaffegrumsen virker eksfolierende og efterlader huden silkeblød og med en svag duft af kaffe. Hvis jeg vil have ekstra gang i blodcirkulationen skruer jeg over på koldt vand, når kaffen skal skylles af. Det er dødnemt og man føler sig så lækker bagefter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Måden hvorpå jeg “bekæmper” tørt hår om sommeren, er ved at bruge en god olie til spidserne hver gang jeg har vasket mit hår + en nærende og fugtgivende hårmaske én gang om ugen. Desuden sørger jeg altid for, at få saltvand og sand ud af mit hår efter jeg har været på stranden – det samme gælder ved chlor efter en tur i en pool. Skyller bare håret med rent vand, så er den klaret, og man undgår tørre spidser og fedtet hårbund 😋 Lækker giveaway btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har været ude som guide og har derfor set hvordan kroppen og håret taget imod solen. Derfor er solcreme og aftersun alfa omega selvfølgelig! Men en god Argan olie til håret efter badet, især på badeferier hvor håret er i klorvand. Sørg evt for at gøre håret vådt før eller giv det olie, for at håret ikke suger kloret til sig. Til kroppen en god dryoil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har rigtig langt og tykt hår, så for mig er det også en nødvendighed at passe godt på håret i sommervarmen. Især nede sydpå! Men mit tip er, jeg bruger en hårkur hver tirsdag. Derudover køber jeg en Summer Protection spray. Oftest fra Stuhr da de er uden parabener, og bare virker super for håret uden at fedte! Kan ‘varmt” anbefales :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Mit bedste beauty tip om sommeren er en salt skub fra Matas, som simpelthen gør ens ben utroligt bløde og fugtige efter brug – og hvor lyder det dog skønt ikke at skulle barbere ben hver dag her henover sommeren 👏🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Ørts Felletoft

  Fed konkurrence!

  Mit bedste sommer-beauty-tip det er – ALTID at bruge solcreme, det er nemlig det sundeste for huden, når solen skinner og vejret er godt. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Petersen

  Ofte når man anvender epilator, kan man få ingroet hår og især på skinnebenene. Så derfor bruger jeg altid en hamp handske inden jeg går i bad og skubber mine ben ekstra godt, for så fjerne man for det første den tørre og døde hud, og så får man også lige skrabet det indgroet hår fri. Udover så bruger jeg en sukkerskrub fra Matas et par gange om ugen, som også giver en sindssygt lækre, bløde sommerben! Det er ihvertfald mit bedste sommertip til lækre sommerbløde ben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine E

  Mit bedste sommer beauty tip er at huske at beskytte sit og sin hovedbund mod solens skarpe stråler. Mange brands er begyndt at lave en nærende spray som samtidig skåner håret. Jeg ved også at Matas og deres striber lige er kommet ud med en ;)
  Det lyder sørme rart ikke at skulle barbere ben hver anden dag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Er blevet helt besat af kokosolie. Jeg bruger det som hårmaske, hvor jeg sover med det om natten, og så vasker det ud næste morgen med en lækker shampoo. Det gør håret superblødt, OG så dufter det altså sååå skønt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Søndergaard

  Jeg har personligt ikke problemer med tørt hår om sommeren, men det vigtigste er at give det fugt. Det kan enten være i form af lækker shampoo og balsam eller en hårolie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea M

  Mit bedste sommer-hår-tip er at bruge en lækker hårolie! Jeg vasker ikke mit hår særlig tit om sommeren, jeg skyller det og et giver det en gang imellem en vask med en lækker shampoo og balsam, bruger selv mane n’ tail, efterfulgt af en lækker olie, her bruger jeg maroccanoil! Dette giver fantastisk sommerhår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lykke Rasmussen

  Mit bedste sommer tip til håret er at bruge en lægger shampoo og balsam. Jeg bruger Mane and tail’s fugtgivende serie, og det er bare super lækkert og dufter skønt! Derudover er det vigtigt at drikke en masse vand for at holde kroppen i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg har ikke rigtig det problem med at mit hår bliver tørt, men min daglige rutine med mit hår er at jeg bruger moroccanoil hver morgen i mit hår, men om det er derfor at jeg ikke har problemer med tørt hår ved jeg ikke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  personligt døjer jeg også selv meget med tørt hår om sommeren. Mit bedste bud – som hjælper på mit hår – er fugtgivende hårkur en gang om ugen og så bruger jeg en arganoil i spidserne hver morgen og aften. Det har i hvert fald hjulpet en del på mit :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone L

  Shampooen Shiny Clean fra Balance Me er en sikker vinder for mig i sommerperioden! Den giver fugt til håret, bibeholder hårets naturlige olier og får det til at skinne smukt. Derudover er shampooen økologisk! God sommer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Hansen

  Hej Johanne.
  Mht. hår så oplever jeg tit at få ” træls” hår om sommeren, netop pga. solens dejlige stråler, som ødelægger mine spidser samt ændre min ellers brune hårfarve.
  Mit tip er at bruge en æggekur. Altså knække 1-2 rå æg, putte det i håret og sove med det i natten over. Glans, farve og holdbart hår er resultatet 👍🏼
  Normal sommertips: smil, solcreme, bodylotion og en masse dejlige mennesker omkring dig er mit absolute bedste sommerhit :)
  Denne sommer er dog lige lidt bedre, da jeg er HHX- student ogbnyder derfor tilværelsen liiiidt mere. Dog er hårfjerning ikke noget man glæder sig til og derfor ville det være fantastisk at vinde 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Samsø

  Mit bedste sommer tip er simpelthen bare, at drikke en masse kold vand med enten citron eller lime. Drik et glas hver morgen og i løbet af dagen, det sætter gang i forbrændingen og er godt for både huden og håret! Og så får man en masse energi af det også ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja R

  Kaffegrums! Som en god bodyscrub, og til at gøre hænderne dejligt bløde. Og børste sine læber med en tandbørste, stille og roligt selvfølgelig. En fin neglelak på neglene, og et smil på læberne er heller ikke at undervurdere 😊☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alisa Cerimagic

  Scrubbe hele kroppen et par gange om ugen og altid sørge for at smøre kroppen ind i bodylotion efter man har været i bad – For at undgå at huden skaller af og bliver tør. Moisturizer is KEY.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Holst Nielsen

  Hej Johanne mine bedste sommertips er at drikke masser af vand, bruge solcreme og en god lotion så huden ikke bliver alt for tør 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja w Markussen

  En god barbering og så en omgang cream inden man går i seng er helt super og får en til af føle at man har gjort noget godt for sig selv og sine ben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Langvad

  Jeg bruger argain olie i mit hår i stedet for balsam, så bliver håret ikke så hurtigt fedtet. Det synes jeg er rart især hvis man sveder i ansigtet 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mit bedste bud på lækkert lyst sommerhår, er en masse hårkur, hvor håret virkelig får lov at suge alt ind i hårrødderne. Jeg er også helt vild med Loreal blonde highlight spray, som påføres og derefter skal trænge ind i solen (perfekt til sommerferien). Resultatet giver nye lyse striber og får håret i spil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia Nielsen

  En god olie på benene, er et must for mig denne sommer! Det er så lækkert efter man lige har barberet benene.. Men generelt olie til hele kroppen inkl. Håret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kokosolie er et gudeprodukt, når det kommer til at holde håret fugtigt! En lille smule rækker langt, og det skal bare i spidserne eller bruges som hårkur, der skylles ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecil Pedersen

  Hejsa!
  Mit bedste sommer beauty top er at huske olien i håret (den behøves ikke være dyr, alt olie virker seriøst – også en billig fra et supermarked)!
  Og så husk for søren solcremen. Det gør jeg ikke selv, fordi jeg ikke har prøvet at være rød før – men burde gøre det alligevel. Det giver en flottere kulør og solen er jo stadig skadelig for huden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Forsting

  Ville da være så lækkert! Mit beauty tip her om sommeren må være stuhrs summer protection shampoo og balsam, samt deres spray med spf 20! På den måde tørrer mit hår ikke ud i solen, eller i salt og klorvand da shampooen vasker dette ud og balsamen genopbygger håret fra det! Og så er det hele solbeskyttende! Derudover en god argan olie i håret om aftenen og natten over. Det har været min redning! ☀️👊🏼 Håber, at du kan bruge det – og jer andre piger (drenge) hvis i læser med. Det kan købes i Føtex på tilbud lige nu vidst.
  God sommer! ☺️☀️👙
  Kristine Forsting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Poulsen

  Hej Johanne! Mit bedste sommer beauty tip er at bruge kokus olie, det er super billigt og rigtigt nemt at bruge. Jeg plejer både at bruge det på kroppen, da det fugter din hud helt vidunderligt. Jeg bruger det også i håret som en hår olie, for at mit hår ikke skal se så tørt ud. Det virker super godt for mig! <3
  knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi Sandgaard

  Min bedste sommer beauty tip er en masse olie. Jeg har stort krøllet hår, som har det ekstra hårdt om sommeren, så jeg sørger altid for at sprøjte noget argan olie i, når mit hår er lidt fugtigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  For mig er det vigtigt at få sunde fedtsyrer gennem laks, hørfrøolie og valnødder og mandler. Håret får en kur med kokusolie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Mit bedste sommertip er at bruge solcreme! Helt specifikt en spray en fra Garnier, da den hverken lugter fælt – som mange solcreme kan gøre – og så skal den ikke smøres ud, bare sprayes på. Super smart! For der findes altså intet værre end at være solskoldet i stedet for at være lækker brun her i sommertiden, med bare ben, som du selv siger, hele tiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej Johanne, sikke da en skøn konkurrence!
  Hvis man skal korte beauty-tips ned til én ting om sommeren, er det generelt bare fugt. Til krop, hud og hår.
  Hud: Biotherm Lait corporel bodylotion – dufter SÅ godt og er ikke klistret
  Hår: bruger hårkur en gang om ugen (pt. l’oreal) og ellers så hårolie (moroccanoil) efter bad
  Andet:
  Elsker nuxe glimmer olie, som giver en lækker shine til kroppen, især når man er lidt tan!
  Jeg elsker selv at sole og få mig en god kulør over sommeren, og selvom man skal passe på sin hud (!), så benytter jeg mig af sololie (hawaii’an tropic), når min hud har vænnet sig til solen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Kristine Westergaard

  Hej Johanne! Mit bedste sommer – beauty – tip er at få lavet et lash lift. Det gør at man hverken behøver at bukke sine øjenvipper eller bruge mascara, hvilket jeg synes er vildt dejligt om sommeren :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Philipsen

  Mit bedste sommer beauty tip er solcreme og masser af det! Din hud er ekstra udsat om sommeren og det er derfor vigtigt at passe rigtig godt på den med solcreme med en tilstrækkelig SPF og en ordentlig mængde bodylotion, så din hud ikke tørrer ud i solen og saltvandet! Så man ikke ender med at skalle al den lækre farve af igen, efter at have brugt timer på at få den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Rømer

  Hej Johanne!
  Jeg bruger uniq one hårkuren fra revision professionel, som er en hårkur min frisør anbefalede. Påfør den efter brug af shampoo, og lad den virke i 5-10 min. Og vupti dit har er helt fantastisk blødt og føles sundt. Derudover så dufter den skønt! Brug den mindst to gange om ugen, så er du garanteret en fantastisk pleje til dit hår.
  Jeg bruger derudover også Dennis Knudsens argan olie hver dag i spidserne, så håret hele tiden får fugt og pleje :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Rømer

  Hej Johanne!
  Jeg bruger uniq one hårkuren fra revision professionel, som er en hårkur min frisør anbefalede. Påfør den efter brug af shampoo, og lad den virke i 5-10 min. Og vupti dit har er helt fantastisk blødt og føles sundt. Derudover så dufter den skønt! Brug den mindst to gange om ugen, så er du garanteret en fantastisk pleje til dit hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kokosolie, kokosolie og atter rene naturlige olier!. Jeg bruger altid kokosolie. Både lidt efter badet og ca. 2 gange om ugen sover jeg med kokosolie i håret og vasker det ud om morgenen. Det gør en kæmpe forskel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Mit bedste tip til håret er Marrocan Oil. Det hjælper mod slidte spidser og hjælper mod de skader, som kan komme om sommeren, hvor håret udsættes for saltvand og sommetider klorvand :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Guldborg

  Hej
  Mit bedste sommer tip, er at bruge en hjemmelavet skrub, med brun farin og olie, som man kan skrubbe på efter et varmt bad. Når man laver den selv, ved man hvad der er i, så man er sikker på hvad man kommer på huden, også det langt billigere, end dem man køber. Det ens. holder huden frisk og gør huden er brun længere. 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Christensen

  Mit bedste tip er kokosolie! Det er virkelig et vidunder! Smør 1-2 gange om ugen håret ind i kokosolie, og lad det sidde natten over. Skyl det så ud morgenen efter ;)
  Derudover kan det også bruges på huden, bla. til fjerning af make-up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida bach

  Hej Johanne!
  Mit bedste sommertips er at jeg bare sørger for at drikke en masse vand da jeg synes det hjælper på at min hud ikke bliver så tør , samtidig med at jeg føler mig mere frisk.
  Derud over sørger jeg for at mit hår bliver tørret med luften og at jeg benytter en god shampo med godt pleje i, det hjælper på at mit hår ikke er tørt.😜
  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mit fantastiske tip til hår om sommeren er noget så simpelt som kokusolie. En gang om ugen smører jeg alt håret ind i olien, derefter snørrer jeg en stor t-shirt omkring håret. Dt beholder jeg i natten over, går i bad om morgenen og voila! lækkert fugtigt hår der dufter så fantastisk af kokus, dejlig bonus ;)
  Kokusolien er også fantastisk til læberne, som fugtighedscreme, og jeg bruger den endda som highlighter en gang i mellem, derudover er kokusolie fantastisk til at få hvidere tænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Smedegaard

  Hej Johanne! Vil bare lige sige at jeg elsker at se dine videoer og gode råd, de har hjulpet mig meget! Personligt elsker jeg alle MilkShake produkterne til mit hår da de bare er super gode til at holde håret sundt og flot. Og jeg har altid en god tyk fugtighedscreme med mig da jeg altid for tør hud om sommeren haha. Og jeg kan også stærkt anbefale en sololie til når man slikker sol fordi man får en super flot tan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Mit bedste tip til håret om sommeren, er at jeg ca 1 gang om ugen, inden jeg går i seng tager en hårolie (som jeg bruger hverdag) men så kommer jeg en stort lag i mit hår, så det bliver helt fedtet, og så sover jeg med det, og vasker det ud dagen efter – desuden skylder jeg altid mit hår efter med koldt vand når jeg er i bad, da jeg synes det har en super god effekt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Nu hvor du, som jeg, har blond hår, vil jeg jeg virkeligt anbefale dig Gun-Brits silver shampoo. Den er super fugtivende samtidig med at være den bedste silver shampoo jeg nogensinde har prøvet (har prøvet en del). Derudover så er marrocan Oil altså, efter min mening, et mirakelmiddel til tørre hårspidser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit bedste tip er: kokosolie!! Sådan en bøtte fra urtekram kan gøre underværker på både hår og hud. Man skal ikke bruge særlig meget, så den kan holde virkelig længe og er fyldt med gode ting, så dit hår bliver ekstra glad for dig <3
  Derudover kan det også bruges på huden, som ansigtsmasker, til barbering, til hudplejerutinen og hvis man blander det med sukker har man en mild og effektiv scrub til ansigtet. Jeg elsker kokosolie, så derfor er det mit beauty tip, da det kan bruges til alt og det virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit bedste tip er: kokosolie!! Sådan en bøtte fra urtekram kan gøre underværker på både hår og hud. Man skal ikke bruge særlig meget, så den kan holde virkelig længe og er fyldt med gode ting, så dit hår bliver ekstra glad for dig <3
  Derudover kan det også bruges på huden, som ansigtsmasker, til barbering, til hudplejerutinen og hvis man blander det med sukker har man en mild og effektiv scrub til ansigtet. Jeg elsker krokodille, så derfor er det mit beauty tip, da det kan bruges til alt og det virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mit bedste sommer-trick må helt klart være, at bruge solcreme. Ikke bare til huden, hvor jeg påfører jævnligt, for at få den optimale effekt, men også til håret. Forstået på den måde, at bruge shampoo med solfaktor i ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mine bedste tips mod tørt hår om sommeren er at bruge en god hårkur et par gange om ugen. Jeg laver også nogle gange min egen hårkur, hvor jeg bare blander honning og olivenolie, da det virker rigtig godt mod mit tørre og lyse hår.
  Derudover bruger jeg diverse olier – især Argan olie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Mit yndlings-produkt mod tørt hår er helt klart kokosolie. Jeg putter en masse af det i hele mit hår, ikke kun spidserne, hvorefter jeg lader det sidde i en halv time, og derefter vasker jeg det ud. Det hjælper rigtig meget + kokosolie kan bruges til en masse andet bl.a. som en body-lotion eller til efter babering af ben, da det er anti-bakterielt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Kruse Holm

  Mit bedste sommer-beauty-tip til tørt hår er, at have en lækker hårolie med ned til stranden, som man kan sprøjte i spidserne, når man er færdig med at bade. Dette virker rigtig godt for mig. Derudover bruger jeg også en hårolie, når jeg har været i bad – det er super lækkert, og det holder håret dejlig blødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Bedste sommer beauty tip: SOLCREME! altid solcreme. altid beskytte sin hud – det er det bedste man kan gøre på lang sigt. Selvom en lækker tan er meget flot, det er bare bedst hvis det opbygges over længere tid :P.
  Og solcreme til håret (!!) – altså en shampoo med solfaktor i er en saviour om sommeren så ens hår ikke bliver helt vildt og tørt og ødelagt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Mit bedste trick mod tørt og slidt hår er den efterhånden ret så populære kokosolie.. Det gør håret blødt og lækkert – kokosolie kan forresten også bruges til at barbere ben + kokosolie også gør ens ben super bløde bagefter (hvis jeg ikke er den heldige vinder, er kokosolie i hvert fald min løsning pt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia Bech

  Min skønne frisør anbefalede sidste år en Sun protection fra Schwarzkopf. Dette har gjort at mit hår ikke længere bliver tørt og ødelagt efter en dag i solen! klart et must-have! ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 DAGE 10 VIDEOER: SUMMER PARTY LOOKBOOK