DER ER NOGET GODT I ALTING, LIGE NU ER DET KARRYGULT, NAVYBLÅT & BORDEAUX

hukhjbhvg

 

Dette indlæg er sponsoreret og betalt af ellos.com og indeholder affiliate links. Men jeg står som altid, inde for alt indhold her på bloggen.

Okay så, jeg overgiver mig. Efteråret er på vej. Måske er det her nærmest allerede. Men det er ikke så skidt endda. For det giver anledning til sparkning af brune blade, strik og bare ben i støvler, og til at skutte sig – og måske finde en at varme sig på i den lange vinter. Og så giver det også (tydeligvis) anledning til karry-gul, navy blå, okseblods-rød og alle nuancer af brun i en stor pærevældning. Og når man kigger på ovenstående kollage, kan vi så ikke hurtigt blive enige om – at der trods alt er noget godt i alting, også at sæsonerne skifter? Jeg kan i hvert fald næsten ikke vente, til den gule 70’er kjole kommer med posten, så jeg kan tilsætte den et par knæ-støvler, bobbet hår og september himlen. Ok, det der med vejret har taget lidt overhånd i det her indlæg, det kan jeg godt se når jeg sådan læser teksten igennem. Bær over med mig, jeg er blevet lidt særligt romantisk her sidst på sommeren.

1 kommentar

  • Julie

    Super lækkert udvalg som altid Johanne! <3 Syntes altid det dejligt når sæsonen skifter så man har en god undskyldning for at shoppe lidt ekstra <3 Er selv stadig godt igang med at finde de helt rigtige efterårs items! <3 Og når Hunkemöller holder bra party (https://www.hunkemoller.dk/dk_da/bh-er/bh-kampagne.html) skal der selvfølgelig også shoppes lidt undertøj imens. Kys Julie <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GENBRUGS-HAUL - AUGUST 2016