KOM TIL THRIFTSHOP POP-UP BUTIK

PUT ON THAT YELLOW DANCING DRESS

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset
Dette indlæg er sponsoreret og betalt af Ellos.com, men jeg står som altid, fuldt ud inde for alt hvad jeg udgiver her på bloggen. 

Kjole, HER // Sko, HER // Briller, Ray Ban

Jeg faldt pladask for denne fine kjole inde på Ellos.com forleden, da jeg sad og arbejdede på en kollage med efterårs-inspiration til bloggen. Kollagen kan du se her. Og der gik ikke længe fra jeg havde udgivet indlægget, til at jeg klikkede kjolen hjem. Den er sød med en strik over og den er også edderfin sammen med knælange støvler. Det er og bliver én af mine yndlings kombinationer. Altså knælange støvler og feminine kjoler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM TIL THRIFTSHOP POP-UP BUTIK