PERSILLE-DELLER MED AVOCADOCREME

BIRDWATCHING

img_4920 img_4914 img_4922 img_4915 img_4917 img_4918 img_4921 img_4919
img_4916 img_4923

Jeg holder weekend hjemme hos mine forældre i Faaborg. Opladning kalder jeg det ofte og med rette. For det er netop hvad jeg gør, når jeg er her. Æggemadder, gåture og en god krimi i fjernsynet efter aftensmaden, sådan blev min fredag brugt og det var præcis hvad jeg havde brug for. Jeg går en, en smule hæsblæsende tid imøde, da jeg snart starter med at læse spansk som enkeltfag (måske, hvis alt falder på plads i tide), jeg har optagedage med Splay og egne projekter som jeg gerne vil have færdige snart. Livet sker bare, og pludselig er de dage som engang var langt ude i fremtiden, oprundet og det er tid til at trække i arbejdstøjet. Men for nu, er der kaffe i min mors drivhus og intet andet.

1 kommentar

  • Frida

    Virkelig, virkelig fine billeder Johanne! Smukke og idylliske

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERSILLE-DELLER MED AVOCADOCREME