WHITE BOHO SKIRT

INSPIRATION TIL INDRETNING

dsc_7756
Foto: HER

picmonkey-collage
Foto 1: HER // Foto 2: HER

314
Foto: HER

c2819f883fb399046dc1bd2177b1e6bdad1830e0
Foto: HER

jadwiga-home-via-vintagency3-1
Foto: HER

40397333_027_b
Foto: HER

wardrobe-sugarshack-styling-co-moon-to-moon-blog-bohemian-home-tour
Foto: HER

ahr0ccuzqsuyriuyrnd3dy5kzxnpz25zcg9uz2uuy29tjtjgd3aty29udgvudcuyrnvwbg9hzhmlmkyymde2jtjgmdulmky5lwzsb2f0aw5nlxdpbmrvdy1zagvsdmvzltq1mzguanbn
Foto: HER

one_kings_lane_coral_and_tusk_books
Foto: HER

Jeg bruger gerne lige 30 minutter på pinterest inden jeg lægger mig til at sove om aftenen. Hvilket ofte resulterer i at jeg efterfølgende slet ikke kan sove, og i stedet må stå op og male et skab lyserødt fordi, det kribler i fingrene. Men så sker der noget og jeg bliver virkelig stærkt inspireret stort set hver gang jeg sidder og kigger på Pinterest eller andre blogs – og det er så fedt, at inspiration er så nem at finde. Derfor tænkte jeg at jeg også herinde på bloggen, ville give lidt nem inspiration med nogle af de pins, jeg fornyligt har reblogget inde på min pinterestprofil. Hvis I vil følge med i hvad der inspirerer mig, både indenfor tøj og mode, men også mad og indretning, kan I følge min pinterest profil HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE BOHO SKIRT