ON WEDNESDAYS WE WEAR…

ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK RED

img_5278 img_5327img_5315img_5295 img_5320 img_5346

*Jeg har fået skoene og t-shirten i gave fra Loavies.com*
T-shirt,  150DKK HER / Sko, 200DKK HER / Jeans fra Zara.

Selvom det var en regnvejrs dag idag, så besluttede jeg mig for at trække i mine nye smukke sko fra Loavies. Og det var her det gik op for mig, at de kendte “Odense fliser” faktisk er knaldhamrende irriterende at befærde sig på, når man har et par sko med kitten-heels på. Sådan cirka hvert femte skridt jeg tog, sank hælen ned i jorde imellem fliserne og jeg var ved at falde bagover. Det har med garanti set lidt morsomt ud. Ikke desto mindre er skoene virkelig fine, og perfekte til (i samarbejde med den fine t-shirt) at peppe et virkelig enkelt outfit op. Egentligt har jeg det lidt ambivalent med statement t-shirts, fordi det også kan blive lidt for meget af det gode, efter min smag. At man ligesom skal skilte med sine holdninger på den måde. Men så igen, man skilter jo også med sine holdninger når man går i alt muligt andet. Og lige præcis den her t-shirt, synes jeg faktisk er super fed.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *