WEEKENDSTUR TIL LÜBECK - EN KOMPLET REJSEGUIDE

ET SIMPELT SOMMER OUTFIT

Klik på billedet ovenfor, for at shoppe tøjet

Det her er i øjeblikket mit go-to outfit når temperaturen ikke er oppe og ramme de 28 grader. Et par cropped mom-jeans eller lyse denimshorts og en peplum top, enten i denne fine røde jeg købte i Lübeck, eller en smuk gul silke top fra VILA og så et par espadrilles eller sandaler med vævede detaljer. Og alt afhængigt af mit humør tilsætter jeg  forskellige stråhatte og tasker. Helt enkelt – men totalt perfekt til sommeraftner, og gåture og til at spise isvafler i!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKENDSTUR TIL LÜBECK - EN KOMPLET REJSEGUIDE