AUGUST LOOKBOOK X OLYMPUS PEN 9

EFTERÅRS DRAGTEN FRA MINE DRØMME

Sneakers, 329DKK HER // Buksedragt, Zara 450DKK  HER – Lignende dragt til barre 329 DKK HER / Taske, HER

Find lignende dragter: PINK, HER / HVID, HER / BEIGE, HER / TAN, HER / LYSERØD, HER / ARMY GRØN, HER

Det handler om SUITS! Jumpsuits, spadserdragter eller buksedragter. Kært barn har mange navne. Men der er vist ingen tvivl om at buksedragter er en af efterårets helt store tendenser. Jeg er særligt vild med den slags som er stærkt inspireret af kedeldragter, som er lidt mere rå og maskuline. Den her dragt er fra Zara, og jeg ved at jeg kommer til at bruge den så meget i løbet af den kommende sæson. Den kan styles som her lidt mere sporty, med et par chunky sneakers, eller den kan dresses up med et par lækre stilletter eller høje støvler. Jeg er i hvert fald helt vild med den her dragt, og jeg tror måske ikke det bliver mit sidste buksedragts-køb dette efterår – for jeg er nemlig også lidt lun på at få en lyserød version ind i min garderobe.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUGUST LOOKBOOK X OLYMPUS PEN 9