JEG VIL VÆRE FRI

9 SMUKKE MIDI KJOLER TIL EFTERÅRETJa nu skriver jeg “efteråret” – idag var det jo nok nærmere sommer, i hvert fald på sydfyn hvor jeg befandt mig det meste af dagen. Min bedste veninde Anna og jeg tog en tur til vores barndoms-by og brugte dagen på stranden og tog sågar en dukkert – nok årets sidste og hvor var det dog skønt. Idag havde jeg min nye kjole fra Vila på (link øverst venstre hjørne), og den og et par andre midikjoler jeg har erhvervet mig i løbet af sommeren på diverse loppemarkeder, glæder jeg mig virkelig meget til at style igennem de næste par måneder. Selvfølgelig ser det godt ud, når kjolen bare får lov til at stå for sig selv uden jakker eller trøjer udover. Men jeg synes faktisk også det ser mega fint ud af kombinere en fin blomstret midi-kjole med en mere sporty sweatshirt eller en lækker striktrøje og med alt fra chunky sneakers, til lange støvler med hæl. Efteråret bringer mange muligheder for at kombinere lag på lag og mixe sommergarderoben med varmere tungere elementer som jakker og striktrøjer – jeg glæder mig altså!

4 kommentarer

 • Mette

  Hello ☺️ Kan du hjælpe med manglende links? Please!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brit

  Hej
  Hvor er de to øverste til venstre fra? Jeg kan ikke finde et gyldigt link ved at trykke på dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dansk street style peaker seriøst lige nu! Jeg har også hamstret flatterende sweaters og cute kjoler, så jeg er klar til at overleve endnu en potentiel dødsvinter ligesom den sidste vi havde, haha :)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den røde leopard fra? Når jeg klikker på den kommer den stribede frem :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VIL VÆRE FRI