VIND 1000 KRONER TIL EFTERÅRS SKO

SØNDAGS ANBEFALING: ÉN SERIE, ÉN FILM & ÈT PODCAST


Overalls, Zara / Hat, H&M / Sko, Dr. Martens / Strik, H&M / Halskæde, Pernille Corydon

Sidste dag i efterårsferien og det er søndag med stort S for mit vedkommende. Jeg har lavet et minimum af fysisk aktivitet, men til gengæld set en masse fjernsyn og drukket kaffe med en dejlig veninde og spist god varm efterårs-suppe. Og nu, i skrivende stund er computeren solidt placeret på maven af mig, imens jeg selv befinder mig i sofaen med Mads  og Flaskepost fra P kører i fjernsynet. Flaskepost fra P ligger på Tv2 Play, og det samme gør alle de andre film i Afdeling Q-serien. Så dét var den første søndagsanbefaling du får af mig idag. Den næste kommer her: Sæson 2  af Making A Murderer er netop kommet på Netflix!!! Så der er altså rigeligt at gå igang med på krimi-fronten. Og det går jo rimelig godt til gråt efterårsvejr, det der krimi. Jeg kan også lige smide et ekstra treat i hatten og anbefale mit seneste  podcastfund. Jeg lyttede til hele den her serie på under 3 dage her i ferien, det er den serie som hedder Det Perfekte Offer. Det er en P1 produktion, hvor en journalist begynder at grave i et par sager om en nattevagt der seksuelt forgriber sig på psykisk syge og bæltefikserede patienter, når de er indlagt på sygehuset. Virkelig en skræk-historie som er enormt spændende og et lyt værd!

2 kommentarer

 • Tina

  uha en spændende historie du lytter til:-)
  Bare der ikke er en her i landet, som får den idé!
  Et smukt efterår din vej:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det er nemlig en spændende, men den er desværre også sand og har faktisk foregået her i Danmark!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 1000 KRONER TIL EFTERÅRS SKO