Kunsten at tage på køreferie med en kæreste - og begge komme levende hjem

Før & efter billeder – 3 måneder med Hair Volume Gummies

FØR

EFTER

Reklame for New Nordic

Det er lige omkring 3 måneder siden jeg begyndte at spise Hair Volume Gummies.  Og derfor er det tid til at gøre status over processen og ikke mindst resultatet. De små gummies er lavet af det danske firma New Nordic og produceret udelukkende af naturlige ingredienser med egenskaber der skal fremme hårets styrke, volumen og glans. Vingummierne smager friskt af æble og er fyldt med zink, biotin og silica som ikke kun holder hår men også negle og hud sund. At spise gummies dagligt er en smal sag, de glider ned som hvis de var almindelige vingummier – skal faktisk styre mig lidt for ikke at stikke hånden ned i dåsen og tage en anden omgang.  Jeg spiser andre vitaminer hver morgen som jeg sluger med et stort glas vand med citron, så det faldt ganske naturligt ind i min hverdag at slutte den rutine med de to gummies.

Og har det så haft en effekt?
Jeg synes selv at min hud har været væsentlige pænere de sidste to måneder sammenlignet med decembermåned hvor min hud opførte sig ret vildt – men stress og mange dage med make-up spiller jo også en rolle i forhold til den slags. Desuden har jeg haft gelénegle på i en del af forløbet, som jeg nu har fået taget af – og normalt er mine negle meget meget tynde lige når jeg får taget geléneglene af, men denne gang virker de mere robuste end de plejer. Når det kommer til mit hår, synes jeg absolut at det ser sundere ud. På “efter” billedet har jeg også lavet krøller hvorimod “før” billederne viser håret helt uden behandling af nogen slags. Men jeg synes at mit hår er blevet mere skinnende og tydeligt har fået mere tyngde – det virker knapt så “hø” agtigt som det gjorde tidligere. Gror mit hår hurtigere end det gjorde for 3 måneder siden? Det er endnu engang også svært at svare på, da jeg jo ikke har målt centimeter som hvis det her var et vægttabs-forløb. Men jeg fik klippet spidser i sidste uge og stadig er mit hår længere end tilbage i februar hvor jeg startede testen af Hair Volume Gummies, så det kunne tyde på at det vokser lidt hurtigere end normalvis.

Det er helt sikkert, at de sidste tre måneders test af gummies, har gjort mit hår bedre i stand til at komme helskindet igennem sommerens slidtage med salt, sol og tør luft. Hvis du selv har lyst til at teste Hair Volume Gummies kan du bruge koden: johanne15 og få 15% rabat på din første ordre derinde. Læs mere om produktet og shop HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten at tage på køreferie med en kæreste - og begge komme levende hjem