10 tips til en bæredygtig ferie

SHOP SOMMERENS FARVE: GRØN


Øverste række: Grøn badedragt / Blondebluse / Blomstret kjole / Sneakers /
Anden række: Blomstret bluse / Blomstret nederdel / Bikini / Strop kjole /
Tredje række: Jumpsuit / Blomstret nederdel / Solbriller / Strop top / Leopard badedragt

Jeg har ganske få grønne items i min garderobe. Ikke fordi jeg ikke kan lide farven grøn, men simpelthen fordi jeg kun ganske sjældent er faldet over et item i den farve. Og denne sommer synes jeg helt klart at det tegner til at grøn, både i mørk, lys, neon og lime-versionen er en af de mest populære farver. Ganni har lavet nogle smukke kjoler i grønne nuancer og det samme har et af de fineste brands jeg kender, nemlig Faithfull . Prismæssigt hører både Ganni og Faithfull jo til i den dyre ende, og med sommerferie, festivaller, studenterfester og alt hvad sommeren ny byder på, har de fleste af os nok ikke det største shoppingbudget lige i disse måneder, til trods for at det oftest er nu man har størst shoppe-trang. Derfor er alle items ovenfor ret budgetvenlige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tips til en bæredygtig ferie