Make-over i lejligheden - min nye garderobe

Store “bouncy” krøller på 10 minutter – tutorial

Annonce for Elgiganten.

Shit hvor er det længe siden at jeg har lavet en tutorial-video! Kan I huske i gode gamle dage, hvor det var i netop den video-genre jeg slog mine første folder på youtube? Én af mine ældste og faktisk også mest sete videoer, er også en hår-tutorial; “How to make a rodet knold” som nogen af jer måske kan huske, haha. Idag sidder jeg ikke længere på mine forældres soveværelsesgulv, men er rykket ind i min egen stue. Og dagens tutorial handler ikke om en rodet knold, men derimod store bouncy krøller – som er så lette at lave! Det er min go-to hairstyle, hvis jeg føler for at gøre lidt ekstra ud af mig selv til hverdag, eller hvis jeg skal til fest, ud at spise eller lignende. Og når de gange jeg har lagt billleder op på min instagram med krøllerne, er der altid mange som spørger hvordan jeg laver dem og hvilket stylingtool jeg bruger – så jeg er teamet up med Elgiganten og har nu lavet en tutorial der viser hvordan jeg gør (og så har jeg også fået fikset en lækker rabatkode til jer!)

Hvis I kender mig kender mig, ved I, at det der med make-up og hår  gerne er noget som skal gøres på kort tid og helst være nemt. Og med Remingtons Curl & Straight Confidence fra Elgiganten, kan man må 10 minutter skabe det her look.  Helt alvorligt, jeg bruger ikke mere end 10 minutter. Samtidig kan krøllejernet, som navnet afslører også bruges som et glattejern. Hvilket er så smart, f.eks hvis man har pandehår og derfor har brug for både glatte og krølle funktion for at style sit hår (den struggle kender jeg fra sidste år hvor jeg selv klippede pandehår). Jeg synes også at det er super praktisk når jeg rejser, at jeg med ét stylingtool har alt hvad jeg skal bruge, hvad enten jeg skal glatte uglet hår om morgenen, eller style lidt fine krøller om aftenen. Iøvrigt har krøllejernet/glattejernet 5 forskellige temperatur indstillinger, så man kan vælge lige dét der passer bedst til ens hårtype. Jeg har eksempelvis tendens til meget tørt hår, og derfor har jeg ikke lyst til at bruge unødigt meget varme når jeg glatter eller krøller, så jeg bruger ikke maks temperaturen på 230.

Hvis du selv kunne tænkte dig at prøve Curl & Straight Confidence, så kan du købe det på Elgigantens hjemmeside. Og jeg har fået en rabatkode som giver jer 200kr i rabat resten af Oktober måned (til den 31. oktober) koden er: REMINGTON200

 

2 kommentarer

  • Det ser virkeligt godt ud til dig med de krøller :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Hej johanne. Jeg kan ikke få din kode til at virke på elgigantens hjemmeside. Er der noget jeg kan gøre?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-over i lejligheden - min nye garderobe